ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για ακίνητα σε Κηφισιά και ΚορωπίΔυο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς, έλαβαν χώρα σήμερα Παρασκευή, μέσω της πλατφόρμας του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Το πρώτο ακίνητο ανήκε σε υπερχρεωμένη κατασκευαστική εταιρεία.

Ειδικότερα, για οφειλή 100. ευρώ, βγήκε στον πλειστηριασμό διώροφο ακίνητο της εταιρείας που βρίσκεται στην Κηφισιά, έκτασης περίπου 400 τ.μ., το οποία σύμφωνα με την περιγραφή είναι εγκαταλελειμμένο.

Η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν στις 181. ευρώ, ο πλειστηριασμός ολοκληρώθηκε (γόνιμος) αλλά για λόγους προσωπικών δεδομένων, τον τελικό πλειοδότη και το ποσόν μπορούν να δουν μόνον όσοι έχουν έννομο συμφέρον, και ανακοινώνονται από τον συμβολαιογράφο που διενεργεί κάθε πλειστηριασμό.

Το δεύτερο ακίνητο που έβγαλε σε πλειστηριασμό η Τράπεζα Πειραιώς, ανήκε σε ιδιώτη στο Κορωπί. Πρόκειται για οικόπεδο με ημιτελή οικοδομή, αποθήκη άνω των 200 τ.μ., κατάστημα 285 τ.μ., και δυο διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας περίπου 200 τ.μ. Η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν 398. ευρώ.

insider.gr