Ανακοίνωση Δημάρχου Σαρωνικού για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Πρόσφατα Άρθρα

 

Η 4η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα των ζώων και αποτελεί μια ευκαιρία για να αναθεωρήσουμε προς το καλύτερο τους όρους συνύπαρξης μας με τα πλάσματα του ζωικού βασιλείου.

Ο σεβασμός μας απέναντι σε κάθε διαφορετική ύπαρξη πρέπει να είναι δεδομένος και η φροντίδα για τα ζώα που μας έχουν ανάγκη επιβεβλημένη.

Στη χώρα μας έχουν γίνει σημαντικά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση  με ενημερωτικές δράσεις και αυστηροποίηση των νόμων περί κακοποίησης ζώων ,αλλά χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και ευαισθητοποίηση.

Ο Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με εθελοντές και φιλοζωικά σωματεία προσπαθεί να φροντίζει καθημερινά για την προστασία και για την ευζωία των αδέσποτων ,παρέχοντάς τους όλες τις απαιτούμενες κτηνιατρικές πράξεις.

Το δικαίωμα στην ύπαρξη, στην ευζωία και στην ελευθερία των ζώων είναι αδιαπραγμάτευτο και είναι ηθική μας υποχρέωση να το διαφυλάξουμε και να το  προασπίσουμε.

                       

                                                                                         Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΩΦΡΟΝΗΣ

 

Διαβάστε επίσης:

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: