ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 1:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ GRAND RESORT LAGONISSI

Με ανοχύρωτες πόλεις μοιάζουν οι περιοχές του Δήμου Σαρωνικού και οι βρίσκονται σε απόγνωση μη γνωρίζοντας πότε θα έρθει η σειρά τους.

Η αστυνόμευση και οι προληπτικές περιπολίες φαντάζουν όνειρο -κυριολεκτικά- θερινής Νυκτός αφού η λιγοστή δύναμη της Αστυνομίας επαρκεί μόνο για να καταγράφει τα συμβάντα

Συνεχίζονται οι ενημερώσεις συμπολιτών μας προς την ιστοσελίδα μας με αφορμή πρόσφατες αναρτήσεις μας για την εκτεταμένη πλέον δραστηριότητα συμμορίας που λυμαίνεται την περιοχή μας χωρίς ακόμα οι Αρχές να μπορέσουν να εντοπίσουν τους δράστες που στις περισσότερες περιπτώσεις με πανομοιότυπο τρόπο “μπουκάρουν” σε σπίτια μέρα μεσημέρι.

Αυτή τη φορά πρόκειται για χτύπημα που έγινε το προπερασμένο Σάββατο 4/8/18 σε μονοκατοικία στο σε περιοχή απέναντι από το Grand Resort. Η ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας μας περιέγραψε ότι ενώ έλειπε, στις 1:30 το μεσημέρι 3 δράστες χρησιμοποιώντας την ίδια “τεχνική” και με τον ίδιο τρόπο διαφυγής με τις περιπτώσεις που έχουμε ήδη περιγράψει , μπήκαν στο σπίτι της και αφαίρεσαν πολλά κοσμήματα και χρήματα που βρήκαν.

Η κατάσταση που άφησαν το σπίτι “δεν μπορεί κάποιος να το φανταστεί”, μας είπε η άτυχη ιδιοκτήτρια αφού τα πάντα ήταν άνω κάτω, “λες και είχε γίνει σεισμός”, τόνισε χαρακτηριστικά η δε ήλθε με καθυστέρηση 2 ωρών από τη στιγμή της κλήσης. Αιτιολογία από τους αστυνομικούς, ¨είμαστε μόνο 2 άτομα “, κάτι που επιβεβαιώθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο αφού ούτε καν μπήκαν να δουν την κατάσταση του σπιτιού και απλά κατέγραψαν το συμβάν και έφυγαν γιατί εκείνη τη στιγμή είχαν κλήση για άλλο συμβάν με μαχαίρι στην περιοχή.

Αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τους δράστες που μας ανέφερε η φίλη ιδιοκτήτρια δεν τις δημοσιεύουμε μιας και έχουν κατατεθεί στις αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες.

Ελπίζουμε στο σύντομο εντοπισμό των δραστών και σε κάθε περίπτωση νομίζουμε πως από μόνοι μας πρέπει να πάρουμε πρόσφατα ασφαλείας για τα σπίτια μας.

 

paraktios