Εξαφάνισε τον σκύλο που είχε αλυσοδεμένο στις λάσπες στο Λαύριο Αττικής

Από το zoosos.gr διαβάζουμε ότι : Καταγγελία στην Αστυνομία έκανε η Λίτσα Καραγιάννη σε βάρος του άγνωστου – για την ώρα – ιδιοκτήτη ενός σκύλου, ο οποίος είχε το ζώο μαζί με ακόμα τρία αλυσοδεμένο μέσα στις λάσπες σ’ ένα οικόπεδο απέναντι από τις εργατικές κατοικίες Λαυρίου Αττικής και δίπλα σ’ έναν χώρο φύλαξης σκαφών.

Ο σκύλος ήταν αλυσοδεμένος κάτω από μια βάρκα, που υπάρχει σ’ αυτό το οικόπεδο μαζί με άλλα αντικείμενα.

Η κα Καραγιάννη καθώς ο ιδιοκτήτης των σκυλιών δεν έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές καλεί όποιον τον γνωρίζει να την ενημερώσει, καθώς σήμερα ο δράστης εξαφάνισε το ζώο που κακοποιούσε, καθώς και τα δοχεία τροφής και νερού που του είχαν αφήσει, ενώ σε αυτό το χωράφι άκουγαν και τα γαυγίσματα και άλλων τριών σκυλιών, των οποίων οι συνθήκες διαβίωσης πιθανότατα είναι ανάλογες.

Η αυτόπτης μάρτυρας επισημαίνει τα εξής: «Αυτό το σκυλί βρίσκεται μέσα σε ένα οικόπεδο μαζί με αλλα 3 σε αυτή την κατάσταση που βλέπετε. Επειδή δεν γνωρίζω τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου αφήσαμε εχθες ένα σημείωμα με το τηλ μου να με πάρει άμεσα. Αυτό δεν έγινε ποτε κ πήγαμε σήμερα ξανά, αυτή την φορά με αστυνομία όπου έλειπε το σημείωμα κ εξαφάνισε κ τον σκύλο. Τα αλλα 3 ήταν εκεί. Τον άνθρωπο αυτόν δεν τον βρήκαμε κ θα πάει η αστυνομία πάλι αύριο. Το οικόπεδο αυτό είναι απέναντι ακριβώς από τις εργατικές κατοικίες Λαυρίου, δίπλα σε ένα πάρκινγκ σκαφών.

Όποιος από Λαύριο γνωρίζει σε ποιον ανήκει ο φρικτός αυτός χώρος να μου στείλει προσωπικό μνμ. Η να καλέσει στο 6985919240.».