Συνάντηση εργασίας κ. Αυγερινού με κ. Λουκά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

 

Συναντήσεις εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινού με τους Δημάρχους Ωρωπού, Λαυρίου και Σπάτων–Αρτέμιδος.

 

Σε διαδοχικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, ο  Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός συναντήθηκε με τρεις από τους Δημάρχους της παράκτιας ζώνης της Ανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα με τον Δήμαρχο Ωρωπού Γιώργιο Γιασημάκη, τον Δήμαρχο Λαυρίου Δημήτρη Λουκά και τον Δήμαρχο Σπάτων–Αρτέμιδος Δημήτρη Μάρκου. 

Η συζήτηση, βάσει και των κατευθυντήριων γραμμών του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, εστιάστηκε στα πολύ σημαντικά θέματα που απασχολούν την κάθε περιοχή και στη διαχείριση αυτών μέσα από στοχευμένες δράσεις και συνέργειες της Περιφέρειας και των Δήμων, που αποσκοπούν στη  βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών. Τα εκτελούμενα έργα αλλά και οι μελλοντικές παρεμβάσεις που απαιτούνται για τη βιώσιμη ανάπτυξη του λιμανιού του Λαυρίου, τα μεγάλα έργα πνοής για την αξιοποίηση και ανάπλαση του παραλιακού άξονα του Ωρωπού καθώς και η ανάδειξη και η υλοποίηση έργων στον τομέα των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της αγροτικής γης των Σπάτων αλλά και των παραλιών της Αρτέμιδας, ήταν μερικά μόνο από τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                    

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη    

 

2020-10-15 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓
  Λόγω πρότασης μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίστηκε, όπως αναμενόταν η πολυπόθητη τροπολογία που αφορούσε την αναστολή εκδίκασης των ενστάσεων που έχουν κατατεθεί από το Κτηματολόγιο