Συνάντηση ανάμεσα στο Δήμαρχο Λαυρεωτικής, κ. Δημήτρη Λουκά και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, κ. Αναστάσιο Τόσιο

Πρόσφατα Άρθρα

Δελτίο τύπου

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε  η   ανάμεσα στο Δήμαρχο Λαυρεωτικής, κ. Δημήτρη Λουκά και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, κ. Αναστάσιο Τόσιο. Η συνάντηση είχε ως  βασική επιδίωξη την συνεργασία ανάμεσα στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής (Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ) και την ΕΥΔΑΠ. 

Στην ιδιαίτερα εποικοδομητική αποφασίστηκε η δημιουργία μικτής ομάδας που θα εργαστεί για τον εντοπισμό πεδίων μεταφοράς τεχνογνωσίας από την στη Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ αλλά και στην εξεύρεση συνεργιών για την ένταξη επενδυτικών έργων στο ΕΣΠΑ, για τη βέλτιστη αξιοποίηση και εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων, την προστασία του περιβάλλοντος και την υιοθέτηση πρακτικών κυκλικής οικονομίας, όπως η νερού.  Ο ενημερώθηκε επίσης για το σύνολο των έργων κατασκευής ολοκληρωμένης αποχέτευσης στην  και τις θετικές επιπτώσεις αυτών στις τοπικές κοινωνίες.

Μετά τη ο κ. Δ. Λουκάς δήλωσε: «Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Τηλεθέρμανσης του Δήμου Λαυρεωτικής, πέρα από τα που εκπόνησε και υλοποιεί στην ύδρευση και την αποχέτευση, ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με την ΕΥΔΑΠ προκειμένου να γίνουν κοινές στο πλαίσιο του νέου αναπτυξιακού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» για την αξιοποίηση και την ενίσχυση του υπόγειου υδάτινου πλούτου του Δήμου μας καθώς και των εκροών από τους βιολογικούς Κερατέας και Λαυρίου για άρδευση».

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ κ. Τ. Τόσιος δήλωσε: “Είμαστε δίπλα στην τοπική κοινωνία και τις Δημοτικές Αρχές που την εκπροσωπούν.  Ακούμε με προσοχή τα προβλήματα και σχεδιάζουμε από κοινού λύσεις για ένα βιώσιμο μέλλον με έμφαση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των περιοχών που εξυπηρετούμε.”   

 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ