Πρωτοφανής αναλγησία από την δημοτική αρχή του Δήμου Σαρωνικούκ καιαπό τον Δήμαρχο…του ΧΘΕΣ!

Πρόσφατα Άρθρα

Στα παλαιότερα των υποδημάτων του, έγραψε η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος του ΧΘΕΣ κύριος Πέτρος Φιλίππου, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 11ης Νοεμβρίου, τις εισηγήσεις 14 Δημοτικών Συμβούλων των παρατάξεων «Σαρωνικός Νέα Πνοή» και «Σαρωνικός Αύριο», για την την ανανέωση των συμβάσεων και επαναπρόσληψη των εργαζομένων στην Πολιτική Προστασία, σύμφωνα με την δυνατότητα που έχει δώσει ο Νόμος ως πυρόπληκτος Δήμος.

Ο Δήμαρχος του ΧΘΕΣ, ενώ είχε συμφωνήσει επί της αρχής, για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας και παλαιοκομματισμού, απέφυγε συστηματικά να εγκρίνει όπως είχε τη δυνατότητα και με απόλυτη πλειοψηφία, με την αντιπολίτευση στο πλευρό του, την πρόταση ανανέωσης των συμβάσεων, δείχνοντας αδιαφορία στους κινδύνους και στην ασφάλεια των πολιτών, από την μη επαρκή στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού, της Πολιτικής Προστασίας για τον Δήμο μας και κοινωνική αναλγησία και ασέβεια απέναντι σε συμπολίτες μας που περιμένουν με αγωνία την ανανέωση των συμβάσεών τους.

Ένα ζωτικό θέμα, το οποίο ο Δήμαρχος του ΧΘΕΣ, το παρέπεμψε στις καλένδες, στην οικονομική επιτροπή. Με αστείες δικαιολογίες, που δεν έπεισαν κανέναν.
Η σκληρή και ανάλγητη στάση του, δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους πολίτες.

Η αντίστροφη μέτρηση της θητείας, του Δημάρχου του ΧΘΕΣ και προσωρινού ενοικιαστή του δήμου, άρχισε!

Από το Γραφείο Τύπου

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ

 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα