Πρόσκληση και θέματα της 10ης  Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής στις 5 Ιουνίου 2020

Πρόσφατα Άρθρα

Σας καλούμε στην 10η  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη, την  5η  Ιουνίου  2020, ημέρα Παρασκευή    και ώρα   18.30, με τα ακόλουθα θέματα  Ημερήσιας Διάταξης: 

 

  1.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης τριμηνιαίων εκθέσεων εσόδων –εξόδων Α’ τριμήνου 2020 για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου Λαυρεωτικής

 

2.  Λήψη απόφασης για τον ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για την υποβολή υπομνήματος εκ μέρους του Δήμου Λαυρεωτικής επί της με αριθμό εισαγ. ΠΡ1464/2019 προσφυγής που άσκησε ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Αθηνών η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. και εκπροσώπησής του κατά τη δικάσιμο της 5ης Μαΐου 2020 ή σε κάθε μετ’ αναβολή ή ματαίωση δικάσιμο.

 

3.  Λήψη απόφασης επί της  αποδοχής ή όχι και έγκριση της υπ’αριθ.95/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα:

«Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη αιτήματος των κ.κ. Ζ. Καπλανίδη και Σ. Παπαγιάννη σχετικά με πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού για το επίδικο θέμα του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου».                                                                                      

 

 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.  

ΑΔΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 

Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται απ’ ευθείας μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λαυρεωτικής (www.lavreotiki.gr).                                                                               

 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα