Ο π. Δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης αναλαμβάνει εκπρόσωπος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης στις σχέσεις του με τους Δήμους και τις Περιφέρειες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΒΕΤΑΜ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΩΦΡΟΝΗ: Το ΔΣ της ΕΒΕΤΑΜ, του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης, αποφάσισε ομόφωνα στην χθεσινή του συνεδρίαση να συνεργαστεί με τον τέως Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Γιώργο Σωφρόνη Γιώργος Σωφρόνης.

Ο κ. Σωφρόνης θα εκπροσωπεί τον οργανισμό στις σχέσεις του με τους ΟΤΑ (Δήμοι και Περιφέρειες) σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με το business plan που παρουσίασε στο ΔΣ, προκειμένου αυτοί να πιστοποιηθούν στις εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους δημότες τους.

Ως Πρόεδρος της ΕΒΕΤΑΜ, είμαι βέβαιος ότι ο κ. Σωφρόνης θα είναι εξίσου αποτελεσματικός όπως και στην δημαρχιακή του θητεία!

ο κος Σωφρόνης αναφέρει:
«Αποτελεί τιμή προς το πρόσωπο μου, η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΒΕΤΑΜ και του Προέδρου της, Νίκου Σοφιανού, να αναλάβω εκπρόσωπος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης στις σχέσεις του με τους Δήμους και τις Περιφέρειες.
Η Αυτοδιοίκηση του 21ου αιώνα οφείλει να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, προσφέροντας τους καθημερινά ποιοτικές υπηρεσίες, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα στους εργαζόμενους στους ΟΤΑ ασφαλείς συνθήκες εργασίας, μέσα από πιστοποιημένες διαδικασίες, εγκαταστάσεις κι εξοπλισμό.
Υπηρετώντας το στόχο αυτό, θα εργαστώ με συνέπεια κι ευθύνη για να ανταποκριθώ με επιτυχία στη νέα αυτή προσωπική πρόκληση.»
  ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ