Ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου στο «Εκτός Γραμμής» για το λουκέτο στην πλαζ «Αυλάκι»: Μας έκλεισαν για 17 άτομα παραπάνω (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόσφατα Άρθρα

«Ήρθαν οι αρμόδιοι της Αρχής, έλεγξαν, οι αποστάσεις ήταν εντάξει και σύμφωνα με τα τετραγωνικά έπρεπε στην παραλία να βρίσκονται 220 άτομα και ήταν 237. Δηλαδή, 17 άτομα παραπάνω», δήλωσε ο δήμαρχος Μαρκόπουλου στο «Εκτός Γραμμής» για το λουκέτο στην πλαζ «Αυλάκι».

 

«Οι ελεγκτικές αρχές εξάντλησαν την αυστηρότητά τους», δήλωσε ο δήμαρχος Μαρκόπουλου, Κ. Αλλαγιάννης, μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα αναφορικά με το λουκέτο που μπήκε στη δημοτική πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη, καθώς έπειτα από σχετικό έλεγχο βρέθηκαν παραπάνω λουόμενοι από το επιτρεπόμενο όριο.

«Ήρθαν οι αρμόδιοι της Αρχής, έλεγξαν, οι αποστάσεις ήταν εντάξει και σύμφωνα με τα τετραγωνικά έπρεπε στην παραλία να βρίσκονται 220 άτομα και ήταν 237. Δηλαδή, 17 άτομα παραπάνω», τόνισε ο κ. Αλλαγιάννης.

Όπως είπε, οι υπεύθυνοι εξήγησαν στους ελεγκτές ότι τα παραπάνω άτομα είναι νεαροί που δεν πληρώνουν αντίτιμο και πηγαίνουν στην πλαζ δια θαλάσσης, δηλαδή κολυμπώντας από διπλανή παραλία. «Δεν δέχτηκαν και ο δήμος υπέβαλε ένσταση», είπε ο δήμαρχος.

Η πλαζ θα παραμείνει κλειστή μέχρι την εκδίκαση της ένστασης.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα