Η λύση θα δοθεί από την κυβέρνηση της ΝΔ για Σαρωνίδα και Λαυρεωτική!

Σε συνέχεια του «θρίλερ» της διεκδίκησης των περιουσιών συμπολιτών μας από το Ελληνικό Δημόσιο ο κ. Βασίλης Οικονόμου, Βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

 

«Η λύση θα δοθεί από την κυβέρνηση της ΝΔ για Σαρωνίδα και Λαυρεωτική.

Την νομοθετική πρωτοβουλία την έχει  πάντα η κυβέρνηση και όχι μεμονωμένα ο κάθε βουλευτής. Με σεβασμό στους θεσμούς αλλά και στην αγωνία των συμπολιτών μας στους δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, και χωρίς διάθεση εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας, κατέθεσα τροπολογία 498/54/7-10-2020 με την οποία ζητώ την παράταση στην ήδη δοθείσα αναστολή εξέτασης των ενστάσεων για τα ζητήματα που έχουν προκύψει στο κτηματολόγιο.

Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί ο χρόνος να έρθει άμεσα στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπ. Οικονομικών που θα λύσει με δίκαιο και οριστικό τρόπο εκκρεμότητες προηγούμενων ετών χωρίς να ταλαιπωρούνται στο μεσοδιάστημα σε δικαστικές αντιδικίες οι πολίτες. Κροκοδείλια δάκρυα από αυτούς που ανέχονταν αυτές τις εκκρεμότητες επί χρόνια χωρίς να κάνουν τίποτα (oύτε καν μια ανακοίνωση) είναι ενδεικτικά του υποκριτικού ενδιαφέροντός τους.

Η κυβέρνηση θα λύσει την υφιστάμενη εκκρεμότητα και δεν θα καταφύγει σε σοφίσματα και υποκριτικές παλινωδίες.»                                                                                            

Βασίλης Οικονόμου, Βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓
  Διακοπή Υδροδότησης στo ΑΝΩ ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ (ΜΠΟΥΖΑΛΑΔΕΣ) τη Δευτέρα 19/10/2020 και την Τρίτη 20/10/2020