Στο Δημοτικό Συμβούλιο το ζήτημα των διακοπών ηλεκτροδότησης στη Σαρωνίδα από τον Γιώργο Σωφρόνη

Πρόσφατα Άρθρα

Με πρωτοβουλία του επικεφαλής της παράταξης «Σαρωνικός Αύριο» Γιώργου Σωφρόνη, κατατέθηκε σήμερα 14/12 αίτημα προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συμπεριλάβει στα θέματα του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισμα προς την ΔΕΔΔΗΕ για να επιλυθεί άμεσα και οριστικά το τεράστιο πρόβλημα των συνεχόμενων διακοπών ηλεκτροδότησης στην Κοινότητα Σαρωνίδας.

 

Αναλυτικά παραθέτουμε το αίτημα το οποίο συνυπογράφουν οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης:

 

Σαρωνικός, 14 Δεκεμβρίου 2020

 

                                                                                         ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου 

       κα. Δήμητρα Ράπτη

 

Παρακαλούμε όπως συμπεριλάβετε στα θέματα του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισμα προς την ΔΕΔΔΗΕ για το τεράστιο πρόβλημα των συνεχόμενων διακοπών ηλεκτροδότησης στην Κοινότητα Σαρωνίδας.  

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οξύνεται επικίνδυνα το πρόβλημα με τις διακοπές ρεύματος στη Σαρωνίδα, αφού επαναλαμβάνονται σχεδόν καθημερινά και για πολλές ώρες.

Τα προβλήματα που δημιουργεί η κατάσταση αυτή είναι εύλογα και σοβαρά, όπως  και  η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας και των επαγγελματιών, ιδιαίτερα εκείνων που εργάζονται με τηλεργασία, που είναι καθημερινή και μεγάλη.

 

Πολύ ειδικότερα την περίοδο του lockdown το πρόβλημα αποκτά πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού σε συνθήκες εγκλεισμού οι συνδημότες μας αναγκάζονται να μένουν χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό λόγω μη λειτουργίας των ηλεκτρικών αντλιών, χωρίς δηλαδή τα στοιχειώδη, τα αναγκαία και τα απαραίτητα για να ανταπεξέλθουν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

 

Νιώθουμε επιβεβλημένη την υποχρέωση να μεταφέρουμε το πρόβλημα των συνδημοτών μας εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου όλες οι παρατάξεις να συνυπογράψουμε ένα ψήφισμα προς τη ΔΕΔΔΗΕ. Στο κείμενο του ψηφίσματος προτείνουμε να συμπεριληφθούν όλες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες που πρέπει άμεσα και αποτελεσματικά να αναληφθούν, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα με τρόπο οριστικό και σε χρόνο σύντομο.

 

Από την πλευρά μας θα συμβάλουμε με κάθε δυνατό τρόπο για να δρομολογήσουμε τη λύση του σοβαρού αυτού ζητήματος.

 

Ο επικεφαλής                             Οι δημοτικοί και κοινοτικοί

της Μείζονος Αντιπολίτευσης                    σύμβουλοι Σαρωνίδας

 

Γεώργιος Β. Σωφρόνης                                Γκούμα-Παπασταμέλου Αικατερίνη

                                Καρούμπαλη-Καραμάνη Ακριβή

                                Νικολοπούλου Φανή

                                Γαλάνης Νικόλαος

                            Χατζηκωνσταντίνου-Δημητρίου Ζωή

 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα