Σαρωνικός: Λανθασμένη η προμήθεια του κλαδοτεμαχιστή

Πρόσφατα Άρθρα

Τέθηκε σήμερα 17/10/2019 σε δοκιμαστική λειτουργία ο κλαδοτεμαχιστής παραδόθηκε στον Δήμο μας από τον Απρίλιο του 2019 και παρέμεινε εκτεθειμένος μπροστά από το Δημαρχιακό μέγαρο, προφανώς για τις προεκλογικές ανάγκες του κ. Σωφρόνη και για λόγους εντυπωσιασμού, δυστυχώς όμως όχι μόνο για αυτό.

Όπως αποδείχθηκε πλέον στην πράξη η δυναμικότητα του είναι τέτοια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ελάχιστο στον όγκο των κλαδεμάτων που συλλέγονται από τον δήμο μας. Η δυναμικότητα του, το είδος των εργασιών που μπορεί να εκτελέσει, το πλήθος του προσωπικού και ο χρόνος που απαιτεί για αυτές, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις καθημερινές ανάγκες του Δήμου. Με απλά λόγια το μηχάνημα που προμηθεύτηκε η διοίκηση του κ. Σωφρόνη αποδείχθηκε μια ακόμη λανθασμένη επιλογή. Καλείται δε ο Δήμος να πληρώσει για αυτή την επιλογή 132.000€.

Οι ανάγκες μας επέβαλαν την προμήθεια ενός μηχανήματος, μεγαλύτερης δυναμικότητας θα μπορούσε να μας βοηθήσει στη διαχείριση των απορριμμάτων, όλοι το έβλεπαν αυτό, εκτός από τον κ. Σωφρόνη. Εκτός αν και εκείνος το ήξερε και γι’ αυτό τον άφησε ανενεργό μόνο προς επίδειξη και όχι προς χρήση.

Για μια ακόμη φορά η διοίκηση Σωφρόνη, αντί της εξυπηρέτησης των αναγκών του Δήμου, προσπάθησε να εξυπηρετήσει «τις ανάγκες» προβολής του και δυστυχώς για τον Δήμο και τους δεν είναι η μόνη, κρίμα…

IMG 0055 IMG 0057 IMG 0052

Από το Γραφείο

 

Διαβάστε σχετικά:

image1

Γ. Σωφρόνης: «Σοβαρέψου κε Φιλίππου» 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Γ. Σωφρόνης: «Σοβαρέψου κε Φιλίππου» Η σημερινή του ανάρτηση του κ. Φιλίππου στα social του Δήμου Σαρωνικού, σχετικά με τον νέο κλαδοτεμαχιστή που…

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ