Με ευθύνη της αντιπολίτευσης παρεμποδίζεται η επίλυση του προβλήματος της αποκομιδής απορριμμάτων σε Σαρωνίδα – Ανάβυσσο – Παλαιά Φώκαια

Πρόσφατα Άρθρα

Στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της νέας δημοτικής περιόδου, η Δημοτική Αρχή έχοντας υπόψη ότι το πρωτεύον πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπισθεί και έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις είναι η διαχείριση των απορριμμάτων και κυρίως η αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων, έφερε προς με εισηγητή τον Δήμαρχο Πέτρο Φιλίππου κατ’ εξαίρεση να είναι το πρώτο θέμα που θα συζητηθεί στη συνεδρίαση.

Ο κ. Φιλίππου αφού αρχικά έκανε μια ενημέρωση για την απαράδεκτη κατάσταση που παρέλαβε η νέα διοίκηση του δήμου αλλά και για την έντονη αντίδραση των κατοίκων για την μη αποκομιδή των απορριμμάτων τους τελευταίους μήνες της απελθούσας διοίκησης Σωφρόνη, εισηγήθηκε ως έκτακτο προσωρινό μέτρο την ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο δύο εργολαβιών αποκομιδής των ογκωδών στερεών αποβλήτων. Η πρώτη για την περιοχή Κουβαρά – Καλύβια – και η δεύτερη για τις Κοινότητες Σαρωνίδας – Αναβύσσου – Παλαιάς Φώκαιας. 

Δυστυχώς η αντιπολίτευση καταψήφισε με αστήρικτες και σαθρές δικαιολογίες το θέμα, στεκόμενη σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και παραβλέποντας τη σοβαρότητα της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και για την οποία φέρει ακέραιη την ευθύνη. Για μεν τις Κοινότητες Κουβαρά και Καλυβίων – Λαγονησίου, ψηφίστηκε οριακά η εργολαβία με την ψήφο της συμπολίτευσης και των Προέδρων των αντίστοιχων κοινοτήτων, για τις δε Κοινότητες Σαρωνίδας, Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας καταψηφίστηκε η εργολαβία με την αρνητική ψήφο της Προέδρου Αναβύσσου Όλγας Κετέογλου με αποτέλεσμα στις περιοχές αυτές που εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα, με ευθύνη της αντιπολίτευσης και της Προέδρου της Αναβύσσου, να παρεμποδίζεται η επίλυσή του. 

Λυπούμαστε πραγματικά που η μέχρι πριν λίγο καιρό διοίκηση του δήμου και τωρινή αντιπολίτευση, αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και προσπαθεί την άθλια κατάσταση της περιοχής που εκείνη μας κληροδότησε, να μας εμποδίσει να την αντιστρέψουμε. 

Καλούμε τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης και κυρίως εκείνους των Κοινοτήτων Σαρωνίδας, Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας να προτάξουν τα συμφέροντα των περιοχών τους και των κατοίκων αυτών και να παραμερίσουν τις γελοίες μικροπολιτικές σκοπιμότητες των των παρατάξεών τους. Όλα όσα ψευδή και ανυπόστατα γράφονται σε παραληρηματικές ανακοινώσεις που δημοσιεύθηκαν, αποσκοπούν στον αποπροσανατολισμό από την ουσία των προβλημάτων. 

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να σταθούν αρωγοί στις προσπάθειές μας για ένα καθαρό δήμο και συμπαραστάτες μας στο όραμά μας για οριστική επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων. 

 

Από το Γραφείο

 

Σχετικά:

Γιώργος Σωφρόνης: Οι τραμπουκισμοί της παράταξης Φιλίππου δεν θα περάσουν 

Πρώτα αναθέτουν με διαδικασίες «σύριζα στη νομιμότητα»  την αποκομιδή των ογκωδών απορριμμάτων του Δήμου και στη συνέχεια, προπηλακίζουν πολίτες και της αντιπολίτευσης…

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ