ΝΔ
Layout 1

Μετά τον ντόρο με την Ντόρα προχωρά το σχέδιό του, κρατώντας αυλικούς και εκλεκτούς και απομακρύνοντας Καραμανλικούς και άλλους. Χρησιμοποιεί ως όπλο και το όριο ηλικίας.

Μια δική του, όσο αυτό είναι εφικτό, Κοινοβουλευτική Ομάδα θέλει την επομένη των εκλογών ο και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται αργά, αλλά μεθοδικά, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις από νυν βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. «Σήμερα δεν ελέγχουμε την Κ.Ο. και δεν έχουμε ψευδαισθήσεις» φέρεται να είναι μια φράση που κυριαρχεί στη σημερινή ηγετική ομάδα της και δείχνει πως κινείται ο της που ετοιμάζει… λεπίδι για πολλούς.

Στην μετακινείται από το Επικρατείας ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, που είναι γνώριμη για τον ίδιο αφού εκεί έχει εκλεγεί και με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.

Επίσης, θα είναι υποψήφιοι, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Γιώργος Κοκκόλης, ο του πρώην δημάρχου Μάνδρας Αρμόδιου Δρίκου, η Ευρώπη Κοσμίδου, ο και ο πρώην γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Τσώκος.

Τέλος, έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ρουσόπουλου που θα δοκιμάσει την τύχη του στην Β΄ Αθηνών και όχι στην περιφέρεια Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα στο kontranews.gr