Στην Π.Ε.Δ.Α. για τον «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ 1» ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς

Πρόσφατα Άρθρα

IMG 6156

Στη σημερινή έκτακτη συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής  (Π.Ε.Δ.Α.) με συζήτησης το υπό διαβούλευση- νομοσχέδιο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1», συμμετείχε ο Δημήτρης Λουκάς, μαζί με τον Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λαυρεωτικής Σταύρο Ιατρού.

Ο τοποθετήθηκε και μετέφερε στα μέλη της Π.Ε.Δ.Α. πως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου υποστηρίζει σύσσωμο τα άρθρα του Νομοσχεδίου που αφορούν στα οικονομικά και αναπτυξιακά ζητήματα των Δήμων, ενώ πάρθηκε σχεδόν ομόφωνη απόφαση σχετικά με την απλή αναλογική .

Ο σε σχέση με την αλλαγή του εκλογικού νόμου για τους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ Βαθμού, πρότεινε να γίνει εξαντλητικός διάλογος και να μετατεθεί η ψήφισή του σε 2-3 μήνες.

Τόνισε την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας, συνυπευθυνότητας των αιρετών συμβούλων για όλα τα θέματα του Δήμου και συνδιαχείρισης των τοπικών ζητημάτων.

Στη σημερινή συνέλευση της Π.Ε.Δ.Α. δεν πάρθηκε κάποια απόφαση και το σώμα θα συνεδριάσει εκ νέου στο άμεσο μέλλον.

Αύριο Πέμπτη 10/5/2018, ο θα συμμετάσχει στην έκτακτη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος για το ίδιο θέμα.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ