14.3 C
Keratea
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Πρόσκληση στην 19η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής.

Πρόσφατα Άρθρα

Δήμος Λαυρεωτικής
Δήμος

Σας καλούμε στην 19η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί στο παλαιό Μηχανουργείο στην πόλη του Λαυρίου, την 29η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, με  θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

 1. Έγκριση έκθεσης Εσόδων-Εξόδων Β’ Τριμήνου 2017 της Οικονομικής Επιτροπής για τον έλεγχο υλοποίησης του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 του Δήμου Λαυρεωτικής.
 2. Καθορισμός τελών Δημοτικών Κοιμητηρίων Δήμου οικονομικού έτους 2018.
 1. Καθορισμός συντελεστών τελών κοινοχρήστων χώρων Δήμου οικονομικού έτους 2018.
 2. Καθορισμός τελών διαφήμισης Δήμου οικονομικού έτους 2018.
 3. Έγκριση της τρίτης (3ης) Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2017.
 4. Έγκριση τέταρτης (4ης) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2017.
 5. Έγκριση τέταρτης (4ης) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία «ΘΟΡΙΚΟΣ» οικονομικού έτους 2017.
 6. Λήψη απόφασης για την έγκριση της κατανομής της Γ΄ δόσης των πιστώσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Λαυρεωτικής.
 7. Λήψη απόφασης για την Επιχορήγηση του εισπραχθέντος Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων στο Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία “ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ”.
 8. Λήψη απόφασης για την Επιχορήγηση του εισπραχθέντος Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων στο Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία “ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ”.
 9. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 273/2017 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. που αφορά την Έγκριση της Τιμολογιακής Πολιτικής της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. για τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου Α.Ε.
 10. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη εξόδων σχετικά με τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου  έτους 2017.
 11. Έγκριση επιχορήγησης υπόλοιπου ποσού σε Αθλητικά Σωματεία του Δήμου Λαυρεωτικής.
 12. Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 95/2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου και λήψη εκ νέου απόφασης με θέμα «Λήψη απόφασης για την κάλυψη γευμάτων καθηγητών και φοιτητών στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Έρευνας και Τεκμηρίωσης των Παραστάσεων του Αρχαίου Ελληνικού Δράματος».
 13. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για την κάλυψη των εξόδων κατά την επίσκεψη της αντιπροσωπείας αδελφοποιημένης πόλης Αλέξινατς της Σερβίας.
 14. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για την κάλυψη των εξόδων Διοργάνωσης Ποδηλατοπορείας – Πεζοπορίας με παράλληλες εκδηλώσεις  στη Δ.Ε. Κερατέας, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας.
 15. Έγκριση έκτακτης επιχορήγησης του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου για το οικονομικό έτος 2017.
 16. Έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για τη διενέργεια της προμήθειας υγρών καυσίμων για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Λαυρεωτικής και των ΝΠΔΔ α) «ΚΕΦΑΛΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής, β) «ΘΟΡΙΚΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής.
 17. Λήψη απόφασης για την ανάρτηση της Πράξης Εφαρμογής  της επέκτασης του σχεδίου πόλης Κερατέας.
 18. Λήψη απόφασης για εντολή ανάρτησης τοπογραφικού σχεδίου που αφορά την και επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης, με τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου,  στον Κ.Χ. που περικλείεται από τα Ο.Τ. 24, 25, 27, 28, 29 της ΔΕ Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής.
 19. Έγκριση του επικαιροποιημένου χρονοδιαγράμματος της μελέτης: “ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ – ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Β’ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ” ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ – ΤΣΟΝΙΜΑ – ΤΡΕΧΑΝΤΙΕΡΑ” ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ “.
 20. Λήψη απόφασης για  την αναγκαιότητα σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και του Δήμου Λαυρεωτικής  με σκοπό την υλοποίηση του ερευνητικού προγράμματος «ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ».
 21. Λήψη απόφασης περί Έγκρισης τροποποίησης Ο.Ε.Υ του Ν.Π.Δ.Δ «ΘΟΡΙΚΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής.
 22. Λήψη απόφασης περί Έγκρισης Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαυρεωτικής.
 23. Λήψη απόφασης για την Συμμετοχή του Δήμου Λαυρεωτικής στην «Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων».
 24. Λήψη απόφασης για την Ίδρυση δύο Τμημάτων Β΄ Λυκείου του Εσπερινού Γυμνασίου Λαυρίου με Λυκειακές Τάξεις.
 25. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης (άρθρο 76 Ν. 3852/2010).
 1. Διαγραφή και Επιμερισμός ποσού από βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους.
 2. Αποζημίωση επικειμένων επί αιτήσεως της κ. Σωφρόνη Σιδερής.
 3. Λήψη απόφασης για την κάλυψη εξόδων κηδείας.

Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται απ’ ευθείας μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λαυρεωτικής (www.lavreotiki.gr).

                                                                                                    

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ