Νέα Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου η Ιωάννα Κουλουβρακη.

Πρόσφατα Άρθρα

koulouvraki ioannaΣε γυναικεία χέρια για πρώτη φορά το “πηδάλιο” του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου. Η 36χρονη Παρ’ Αρείω Πάγω κρίθηκε από το ως το καταλληλότερο άτομο να προεδρεύσει του ΟΛΛ σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο από πλευράς στρατηγικού σχεδιασμού και αναπτυξιακών αποφάσεων.

Η επιστημονική της κατάρτιση σε συνδυασμό με τη πλούσια κοινωνική και αυτοδιοικητική της δράση ήταν πιθανόν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την επιλογή. Η Ιωάννα Κουλουβράκη ασκεί μάχιμη δικηγορία εδώ και μια 12ετια. Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο “Τεχνολογίες Περιβάλλοντος στη Περιβαλλοντική Νομοθεσία”.

Έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος κατά τη περίοδο 2010-2019, Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Αντιπρόεδρος επιτροπής ποιότητας ζωής, Αντιπρόεδρος της αναπτυξιακής εταιρείας ΔΑΝΕΤΑΛ, μέλος των νομικών προσώπων Θορικός και Κέφαλος, μέλος της δημοτικής επιτροπής αγώνα κατά του ΧΥΤΑ, ΔΗΜ.ΤΟ Λαυρεωτικής, υπεύθυνη τοπικής αυτοδιοίκησης ΝΟΔΕ Αν. Αττικής, μέλος του Τομέα δικαιοσύνης της Ν.Δ καθώς και πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου Παλλαυρεωτικός.

Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου καταλαμβάνει ο Γεώργιος Βακόνδιος.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο θα είναι μέλη ο Ιωάννης Παρασκευής και ο Σταύρος Παπασταυρόπουλος.

Πηγήirafina

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ