Μεγάλη διαδήλωση του κινήματος κατά των πλειστηριασμώνΔυναμικό «παρών» δίνουν για άλλη μια Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, η ΛΑΕ, μέλη του ΠΑΜΕ και άλλων συλλογικοτήτων.

Για σήμερα ήταν προγραμματισμένοι 66 στην Αττική, μεταξύ των οποίων και 13 πρώτες κατοικίες.

Συγκεκριμένα, 22 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 5 στο Αμαρουσίου, 3 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών, 4 στο του Ιλίου, 1 στην Καλλιθέας, 8 στο Κορωπί, 4 στο Λαύριο, 2 στον Μαραθώνα, 4 στον Πειραιά και 1 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου.

Παρ’ όλα αυτά, παρελθόν αποτελούν από τις 21 Φεβρουαρίου οι φυσικοί πλειστηριασμοί, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου συμβολαιογράφων, για σήμερα Τετάρτη ακυρώνονται όλοι οι φυσικοί στα Ειρηνοδικεία.

Από την ημερομηνία αυτή -21 Φεβρουαρίου- το σύνολο των πλειστηριασμών θα γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο και συγκεκριμένα μέσα από την του Συλλόγου των Συμβολαιογράφων, που έχει ξεκινήσει να λειτουργεί από τον περασμένο Οκτώβριο.

Αυτό προβλέπει ειδική διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Δείτε βίντεο την κινητοποίηση:

Παρούσα στην διαδήλωση και η Ζωή Κωνσταντοπούλου που δήλωσε πως οι διαδηλωτές έχουν στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση. Δείτε την δηλωση στο βίντεο του iefimerida: