Επίσκεψη του ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη στο Hotspot Σουνίου

Πρόσφατα Άρθρα

Σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου σχετικά με την προσωρινή Δομή Φιλοξενίας προσφύγων στο Σούνιο, ο Δήμαρχος και ο Κώστας Αρβανίτης, τακτικό μέλος της LIBE –  Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκαν το Hotspot του Σουνίου. 

Ο Δήμαρχος επεσήμανε πως η έλλειψη κανόνων ορθής λειτουργίας και εξειδικευμένου προσωπικού της συγκεκριμένης δομής, δημιουργεί σημαντικά προβλήματα. Έχει αυξηθεί σημαντικά ο βαθμός επικινδυνότητας για τις ζωές των προσφύγων που διαμένουν εκεί, των παιδιών των όμορων κατασκηνώσεων και των κατοίκων της περιοχής, όπως επίσης και το μέλλον του Εθνικού Δρυμού λόγω των επαναλαμβανόμενων εκδηλώσεων φωτιάς που έχουν παρατηρηθεί. 

Ο κος Αρβανίτης και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν για τις θέσεις και τις στις οποίες έχει προχωρήσει ο Δήμος σχετικά με την της προσωρινής Δομής Φιλοξενίας του Σουνίου σε άλλες μόνιμες δομές εκτός του Δήμου. Ο Δήμαρχος τους πληροφόρησε για τη που έχει προγραμματίσει την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 με εκπροσώπους φορέων της περιοχής και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πλέον αρμόδιο μετά την κατάργηση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ