Επίσημη έναρξη για το νέο Συμβούλιο Κοινότητας Κερατέας

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Επίσημη έναρξη για το νέο Συμβούλιο Κοινότητας Κερατέας

  Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 στην αίθουσα συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα Κερατέας το νεοεκλεγές Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας Κερατέας πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση.

  Στη κατάμεστη από δημότες αίθουσα, παρέστησαν ο Δημήτρης Λουκάς, η αντιδήμαρχος  Δήμητρα Πάλλη, η επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα-Δημιουργία» Αρετούσα Μακρή, εκπρόσωποι φορέων και οικισμών καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.

  Ο πρόεδρος, στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι το Τοπικό Συμβούλιο Κερατέας επιθυμεί  να είναι ένα ζωντανό κύτταρο και ενδιάμεσος κρίκος μεταξύ των πολιτών και της δημοτικής αρχής και σκοπός του είναι η ανοιχτή συνεδρίαση με τους δημότες να πραγματοποιείται ανελλιπώς κάθε μήνα τηρώντας πάντα τις διαδικασίες.

  Συζητήθηκαν προβλήματα της Κερατέας και των οικισμών της βρίσκονται στις προτεραιότητες του νέου συμβουλίου, όπως η χωροθέτηση αιολικού πάρκου στο Τογάνι Κερατέας καθώς και στο Πάνειο Όρος, η κυκλοφοριακή μελέτη που θα έρθει σε διαβούλευση και το θέμα του τοπικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων.

   Ο διάλογος ακολούθησε στο τέλος, μεταξύ των συμβούλων και των πολιτών για θέματα που απασχολούν την κοινότητα, αποδεικνύει περίτρανα την επιθυμία του Τοπικού Συμβουλίου Κερατέας για ουσιαστικό διάλογο με τους δημότες και την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα της Κερατέας και των οικισμών της.

 Για την με τους πολίτες, την γνωστοποίηση θεμάτων και προβλημάτων της Κερατέας και των οικισμών της,  η Τοπική Κοινότητα θεσπίζει τους ακόλουθους τρόπους επικοινωνίας:

 

 

  Η με τους θα μπορεί να γίνει και μέσω του γραφείου κοινότητας, που αναμένεται να ολοκληρωθεί απο τον δήμο. Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, έχει ζητηθεί και μόνιμη γραμματειακή υποστήριξη . 

Το επόμενο συμβούλιο της κοινότητας θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

 

Εκ μέρους του Συμβουλίου Κοινότητας  Κερατέας,        

        Ο Πρόεδρος

Απόστολος Ζορμπάς 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ