ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Δωρεάν μετακίνηση για τους δημότες που θα συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, στις 4 Φεβρουαρίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

Δρομολόγηση λεωφορείων, με απόφαση του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη

Με απόφαση του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη, πρόκειται να δρομολογηθούν λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των δημοτών, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2017 στις 14.00 στην Πλατεία Συντάγματος.

 

Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

 

  • Από το Λαγονήσι και τα Καλύβια (δύο λεωφορεία):

 

    • Ώρα 12.00: αναχώρηση από το Λαγονήσι, έμπροσθεν ΒΟΑ, 1ος κύκλος λεωφόρου Καλυβίων
    • Ώρα 12.20: αναχώρηση από το Δημαρχείο, στα Καλύβια
  • Από την Παλαιά Φώκαια και την Ανάβυσσο (ένα λεωφορείο)

 

    • Ώρα 12.00: αναχώρηση από την πλατεία της Παλαιάς Φώκαιας
    • Ώρα 12.15: αναχώρηση από την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στην Ανάβυσσο.

 

Σχετικά με την ώρα και το σημείο συνάντησης για την επιστροφή από την Αθήνα, οι επιβάτες θα ενημερωθούν κατά την διάρκεια της διαδρομής.

 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, δήλωσε σχετικά: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως ο θεσμός που βρίσκεται πιο κοντά στον πολίτη, οφείλει να αφουγκράζεται και να εκφράζει τη βούληση των τοπικών κοινωνιών. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, έχουμε χρέος να συμμετέχουμε στη μεγάλη εθνική κινητοποίηση, για την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Μαζί με την πλειοψηφία των πολιτών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε το ξεπούλημα της ιστορίας και των αξιών της πατρίδας μας. Δηλώνουμε ξεκάθαρα την αντίθεσή μας σε κάθε χρήση του ονόματος Μακεδονία από το κράτος των Σκοπίων. Με ενότητα και αξιοπρέπεια, υποστηρίζουμε μια εθνική γραμμή, η οποία θα διασφαλίζει το συμφέρον, το δίκαιο και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.»

 

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Διαβάστε επίσης...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-7-6-2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 7-6-2023

Ο Καιρος Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ

Βρέθηκε-στο-Αιγαίο-ένα-ιστορικό-υποβρύχιο-που-αγνοούνταν-από-το-1942-–-Η-συγκλονιστική-ιστορία-του

Βρέθηκε στο Αιγαίο ένα ιστορικό υποβρύχιο που αγνοούνταν από το 1942 – Η συγκλονιστική ιστορία του

Ένα βρετανικό υποβρύχιο που αγνοούνταν από το 1942 και είχε βυθιστεί αύτανδρο, με 64 άτομα πλήρωμα, εντοπίστηκε σε βάθος 203 μέτρων και έπειτα από πολυετή έρευνα.

Scroll to Top