ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 1

Δρομολόγηση λεωφορείων, με απόφαση του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη

Με απόφαση του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη, πρόκειται να δρομολογηθούν για τη δωρεάν μετακίνηση των δημοτών, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο για την Μακεδονία, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2017 στις 14.00 στην Πλατεία Συντάγματος.

 

Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

 

  • Από το Λαγονήσι και τα Καλύβια (δύο λεωφορεία):

 

    • Ώρα 12.00: αναχώρηση από το Λαγονήσι, έμπροσθεν ΒΟΑ, 1ος κύκλος λεωφόρου Καλυβίων
    • Ώρα 12.20: αναχώρηση από το Δημαρχείο, στα Καλύβια

 

    • Ώρα 12.00: αναχώρηση από την πλατεία της Παλαιάς Φώκαιας
    • Ώρα 12.15: αναχώρηση από την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στην Ανάβυσσο.

 

Σχετικά με την ώρα και το σημείο συνάντησης για την από την Αθήνα, οι επιβάτες θα ενημερωθούν κατά την διάρκεια της διαδρομής.

 

Ο Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, δήλωσε σχετικά: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως ο θεσμός που βρίσκεται πιο κοντά στον πολίτη, οφείλει να αφουγκράζεται και να εκφράζει τη βούληση των τοπικών κοινωνιών. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, έχουμε να συμμετέχουμε στη μεγάλη εθνική κινητοποίηση, για την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Μαζί με την πλειοψηφία των πολιτών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε το ξεπούλημα της ιστορίας και των αξιών της πατρίδας μας. Δηλώνουμε ξεκάθαρα την αντίθεσή μας σε κάθε χρήση του ονόματος από το κράτος των Σκοπίων. Με ενότητα και αξιοπρέπεια, υποστηρίζουμε μια εθνική γραμμή, η οποία θα διασφαλίζει το συμφέρον, το δίκαιο και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.»