ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΕΝΟΤΗΤΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Μετά και την επίσημη τοποθέτηση των επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» κ. Κώστα Λεβαντή και «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» κ. Σταύρου Κρητικού, περί συνεργασίας τους «για το καλό του τόπου», κατά την νέα δημοτική περίοδο με την Δημοτική Αρχή του κ. Δημήτρη Λουκά, με την συμμετοχή στην Διοίκηση του Δήμου μελών της Παράταξής τους και ίσως και των ίδιων, αφού απομένει η συγκρότηση και των υπολοίπων Νομικών Προσώπων του Δήμου, παρουσιάζουμε και διευκρινίζουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας όλα τα πραγματικά δεδομένα, ώστε εσείς έχοντας γνώση και σωστή πληροφόρηση, να κρίνετε τις πράξεις και τις αποφάσεις όλων όσων ψηφίσατε στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές για να σας εκπροσωπήσουν.

Οι Δημοτικές εκλογές, όπως είναι γνωστό, έγιναν με τον νέο Νόμο 4555/2018 (Κλεισθένης Ι) και με εκλογικό σύστημα την Απλή Αναλογική. Ο εν λόγω Νόμος, τόσο αρχικά, αλλά και όπως εν συνεχεία πρόσφατα τροποποιήθηκε (Ν. 4623/2019), με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου έδωσε στον Δήμαρχο υπεραυξημένες αποφασιστικές αρμοδιότητες, καθώς επίσης και την πλειοψηφία (3/5) των συμβούλων που μετέχουν στις Επιτροπές του Δήμου (Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής) και στα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων.

Επομένως ο Δήμος Λαυρεωτικής και τα Νομικά του Πρόσωπα θα μπορούσαν να διοικηθούν και να λειτουργήσουν εύρυθμα, χωρίς προσκόμματα και κωλύματα, ΜΟΝΟ από την Παράταξη του Δημάρχου ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ την σύμπραξη και συνεργασία στην διοίκηση των υπολοίπων παρατάξεων!

Τόσο ο Νόμος, όσο και το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, αλλά ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ συνεργασίες μεταξύ των Δημοτικών Παρατάξεων με την Παράταξη του Δημάρχου, με την υπογραφή σχετικών Πρακτικών περί συμφωνίας τους.

Αναφορικά δε με το γεγονός της έλλειψης πλειοψηφίας της Παράταξης του Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο (έχει 10 συμβούλους επί συνόλου 27) και της δήθεν εξ αυτού του λόγου αδυναμίας λήψης αποφάσεων, αυτό είναι ένα κατασκευασμένο μύθευμα από τους κ.κ. Λεβαντή και Κρητικό, αλλά και τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους τους, το οποίο δεν ευσταθεί, καθόσον η πραγματικότητα, κατά την προηγούμενη διοίκηση του κ. Λουκά, απέδειξε ότι αν και ο Δήμαρχος είχε τα τελευταία 3 τουλάχιστον χρόνια της διοίκησής του την μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο με 10 δημοτικούς Συμβούλους (καθόσον οι 6 είχαν ανεξαρτητοποιηθεί), αποφάσεις ελήφθησαν και ο Δήμος λειτούργησε κανονικά χωρίς προβλήματα!

Η πραγματικότητα και η αλήθεια κ. Λεβαντή και κ. Κρητικέ, είναι ότι το Δημοτικό συμβούλιο με την διευρυμένη, λόγω της απλής αναλογικής, σύνθεσή του μπορεί πλέον να λαμβάνει αποφάσεις σύμφωνα με το κοινό συμφέρον και όχι, όπως ίσχυε πριν, καθ’ υπόδειξη του Δημάρχου και με την δύναμη της πλειοψηφίας των συμβούλων του, μη λαμβάνοντας υπ’ όψιν του σε θέματα κρίσιμα την άποψη και την θέση της αντιπολίτευσης.

Σας υπενθυμίζουμε, εάν το έχετε ξεχάσει, τι έλεγε ο κ. Λουκάς στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν είχε την πλειοψηφία, «ο Δήμαρχος είμαι εγώ και εγώ αποφασίζω»!!, τώρα πλέον με τον Κλεισθένη αυτό δεν μπορεί να το ξεστομίσει! Είναι υποχρεωμένος να ακούει τις θέσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και το Δημοτικό συμβούλιο μέσα από γόνιμο διάλογο να συνθέτει απόψεις και να λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις προς όφελος της κοινωνίας μας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, το αφήγημα των κ.κ. Λεβαντή και Κρητικού, ότι δηλαδή ο…..Νόμος και οι ….εξελίξεις επέβαλαν την συνεργασία τους με τον Δήμαρχο κ. Λουκά προκειμένου να λειτουργήσει ο Δήμος, είναι ξεκάθαρα «προφάσεις εν αμαρτίαις», προκειμένου να δικαιολογήσουν την αλλαγή «πλεύσης» τους και την συνεργασία τους με τον άνθρωπο τον οποίο κατηγορούσαν στον δημόσιο λόγο τους προεκλογικά, και όχι μόνο, ως «αλαζόνα, αυταρχικό και αδιάλλακτο» και την διοίκησή του για «ανικανότητα, ανυπαρξία έργου, κακοδιαχείριση και κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος»!!

Ενδεικτικά σας υπενθυμίζουμε κ. Λεβαντή και κ. Κρητικέ μερικά αποσπάσματα από τις πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις σας, και ενώ ίσχυε ο νέος Νόμος (Κλεισθένης) και η απλή αναλογική, σχετικά με τον κ. Λουκά και τον τρόπο διοίκησής του:

Είπατε κ. Λεβαντή στις προεκλογικές σας ομιλίες στις 30 & 31 Μαΐου 2019 στο Λαύριο και την Κερατέα:

«Με την ψήφο σας την προηγούμενη Κυριακή, ανοίξατε το δρόμο για την οριστική καταδίκη της υποκρισίας, της ανυπαρξίας έργου, της αλαζονείας και του αυταρχισμού.

Εμείς, οι παρατάξεις που είμαστε απόψε εδώ, σεβόμενοι την εντολή σας, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε συγκροτώντας μια ευρύτατη πλειοψηφία.

Η κακοδιαχείριση και η αδιαλλαξία του απερχόμενου δημάρχου τα τελευταία πέντε χρόνια, οδήγησαν τον Δήμο σε οικονομικό αδιέξοδο».

«Την προηγούμενη Κυριακή, 8.852 δημότες της Λαυρεωτικής με την ψήφο τους αποδοκίμασαν τη χειρότερη δημοτική αρχή που γνώρισε αυτός ο τόπος.»

«Την Κυριακή αποδείξτε του ότι δεν ξεχάσατε!

Ότι θα θυμόσαστε για πάντα πόσες φορές σας γέλασαν, πόσες φορές σας κορόιδεψαν, πόσες φορές έκαναν το αντίθετο από ότι υποσχέθηκαν.

Ταυτίστηκαν με την αλαζονεία, την οικογενειοκρατία, το βόλεμα των δικών τους ανθρώπων, τον αυταρχικό τρόπο διοίκησης, την υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου, τις σπατάλες και την ανυπαρξία έργου.

Η θητεία του απερχόμενου Δημάρχου, απέδειξε περίτρανα, ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Ότι Λεβαντής και Λουκάς διαφέρουμε σε όλα».

«Το «λασπολόγος» του το επιστρέφω. Πάει γάντι στον ίδιο, στις πράξεις του και τον χαρακτήρα του. Τον ήξερε το Λαύριο, τον έμαθε και βοά και η Κερατέα τα τελευταία χρόνια.»

Δελτίο Τύπου 27 Μαΐου 2019 με τίτλο:

«ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΛΟΥΚΑ!

Όλοι μαζί, ενωμένοι, υπερασπιζόμαστε το παρόν και το μέλλον της Λαυρεωτικής και μαχόμαστε για την αξιοπρέπειά μας.

Αγωνιζόμαστε για την οριστική ανατροπή του καθεστώτος Λουκά.

Τελειώνουμε με την τρομοκρατία, τους εκβιασμούς, τις απειλές και τη φίμωση κάθε αντίθετης άποψης.

Τελειώνουμε οριστικά με τη δημοκρατία του ενός!»

Αναφέρατε κ. Κρητικέ σε Δελτίο Τύπου στις 11 Απριλίου 2019:

«Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ δημιουργήθηκε για να δώσει λύσεις στην σημερινή απαράδεκτη κατάσταση της Λαυρεωτικής, στην οποία οδηγήθηκε από τον αυταρχικό και αλαζονικό τρόπο διοίκησης του σημερινού και απερχόμενου Δήμαρχου»

«ΜΕΤΑ τις εκλογές, η βούληση αλλά και η πρόθεσή μας είναι να συνεργαστούμε με όλες εκείνες τις υγιείς και δημοκρατικές δυνάμεις προκειμένου να επιτύχουμε την μέγιστη δυνατή συναίνεση για το καλό του τόπου.

Στις υγιείς και δημοκρατικές δυνάμεις, σε καμία περίπτωση ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουμε την σημερινή Δημοτική αρχή, η οποία έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια το αυταρχικό και αντιδημοκρατικό της πρόσωπο, μια αρχή η οποία επέλεξε να διοικήσει βασιζόμενη αποκλειστικά στην αρχή του «εγώ» και εμπαίζοντας συνεχώς τους πολίτες.»

Τι άλλαξε αλήθεια από τα τέλη Μαΐου και σπεύσατε, ως μετανοούσες Μαγαδαληνές «για το καλό του τόπου, βεβαίως, βεβαίως», να συγχρωτιστείτε και να συνεργαστείτε με τον άνθρωπο που κατηγορούσατε για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο;

Άλλαξε ο Δημήτρης Λουκάς και συνεργαστήκατε; ή μήπως εμείς και οι υπόλοιπες παρατάξεις που δεν συνεργάστηκαν μαζί του, δεν εξυπηρετούσαμε τους κοινούς στόχους σας και τους σκοπούς σας ή μήπως δεν ενδιαφερόμαστε για την ανάπτυξη του δήμου μας και την καλυτέρευση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας;

Στις 31 Μαΐου 2019 στην τελευταία προεκλογική ομιλία σας κ. Λεβαντή, είχατε πεί:

«Όλοι μαζί, η «Δημοτική Πρωτοπορία», η «Ενότητα – Δημιουργία», οι «Ελεύθερες Πόλεις» και η «Νέα Εποχή», με δέκα έξι ή δέκα επτά έδρες, διασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία του Δήμου»!!

Τι ακριβώς άλλαξε σε αυτή την δέσμευσή σας κ. Λεβαντή;

«Η δημιουργία μίας ευρείας πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο», την οποία εσείς δημιουργήσατε με την παράταξη του Δημάρχου, όπως αναφέρετε στην σημερινή σας ανακοίνωση, θα μπορούσε να δημιουργηθεί και από τις παραπάνω Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης και να αριθμεί 16 δημοτικούς Συμβούλους και η οποία κάλλιστα θα ασκούσε, όπως και εσείς αναφέρετε, μία εποικοδομητική παρεμβατική πολιτική και αποτελεσματικό έλεγχο στην διοίκηση Λουκά!!

Γιατί κ. Λεβαντή και ενώ είχατε στις 28 Μαΐου 2019, προκειμένου η Παράταξή μας να σας στηρίξει στις επαναληπτικές εκλογές στις 2/6/2019, συνυπογράψει μαζί με ΟΛΟΥΣ τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξής σας, Προγραμματική Συμφωνία με την Παράταξή μας «ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» δεσμευόμενοι, ότι στην απευκτέα περίπτωση επανεκλογής του κ. Λουκά ΔΕΝ θα συνεργαστείτε μαζί του, συνεργαστήκατε, χωρίς ποτέ, παρά τις επανειλημμένες προτάσεις μας, να δεχθείτε να συναντηθούμε και να συζητήσουμε;

Με αυτόν τον τρόπο τιμάτε εσείς και οι εκλεγμένοι Σύμβουλοί σας (Α. Μακροδημήτρης, Κ. Αθανασίου, Γ. Αδάμης, Α. Αντωνίου, Κ. Περράκης) τον λόγο σας και τις υπογραφές σας;

Επίσης κ. Λεβαντή σας ερωτούμε θα τηρήσετε την προγραμματική συμφωνία μας και τις υπογραφές σας και θα συνυπογράψετε το αίτημά μας για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο από ελεγκτική εταιρεία, του Δήμου, των Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΦΑΛΟΣ και ΘΟΡΙΚΟΣ, της Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ. και της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ., το πόρισμα της οποίας θα πάει στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές για απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους, εάν διαπιστωθεί διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, όπως και δημόσια στους λόγους σας δεσμευθήκατε ενώπιον των συμπολιτών μας;

Δυστυχώς κ. Λεβαντή επιβεβαιώθηκαν τα όσα λέγονταν για εσάς τον τελευταίο πριν τις εκλογές χρόνο, ότι δεν είχατε αντιπολιτευτικό λόγο απέναντι στον κ. Λουκά και ότι εάν χάνατε τις εκλογές θα συνεργαζόσασταν μαζί του.

Όσον αφορά τον κ. Σταύρο Κρητικό, ας απαντήσει όχι σε εμάς, αλλά στους πολίτες, τι άλλαξε μέσα σε 3 μήνες από τις εκλογές και ο κ. Λουκάς και η Παράταξή του εξαγνίστηκε και συμπεριλαμβάνεται πλέον……«στις υγιείς και δημοκρατικές δυνάμεις» με την οποία ο ίδιος και οι Σύμβουλοί του (Κ. Αμαντος, Ι. Μάσκουλη) μπορούν να συνεργαστούν……«προκειμένου να επιτύχουν την μέγιστη δυνατή συναίνεση για το καλό του τόπου»!!.

Μην μας κάνετε μαθήματα δημοκρατίας, συναίνεσης και συμμετοχικότητας κ. Κρητικέ «για το καλό του τόπου»!

Δεν τα δεχόμαστε από εσάς, διότι για μία ακόμα φορά είστε ανακόλουθος στα λόγια και στις πράξεις σας! Αναφέρετε στο Δελτίο Τύπου που εκδώσατε (6/9) «δεν επιθυμώ να δώσω σε καμία περίπτωση αφορμή ώστε να κατηγορηθώ ότι φρενάρω, ορμώμενος είτε από μικροεγωϊσμούς, είτε από προσωπικές φιλοδοξίες, το μέλλον του τόπου»!

Όταν τον Μάρτιο του έτους 2017 ο Δήμαρχος Δ. Λουκάς σας απέπεμψε από Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ., ανεξαρτητοποιηθήκατε από την Παράταξή του. Τότε δεν είχατε «αγωνία» και δεν σας ενδιέφερε πως θα κυβερνηθεί ο Δήμος, αφού και με την δική σας αποχώρηση από την παράταξή του μειωνόταν περαιτέρω η εκλογική του δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την όποια επίπτωση στην λήψη των αποφάσεων;!!

Κύριε Λεβαντή και κύριε Κρητικέ, με την σημερινή, ενάντια στους προεκλογικούς σας λόγους, στις δεσμεύσεις και στις θέσεις σας, ανίερη συνεργασία σας με την Παράταξη του Δημάρχου Δ. Λουκά, αποδεικνύεται περίτρανα, ότι θέλατε με κάθε τρόπο να συμμετέχετε στην διοίκηση του Δήμου και τώρα προσπαθώντας να αμβλύνεται τις έντονες και αρνητικές αντιδράσεις των συμπολιτών μας που σας πίστεψαν και σας ψήφισαν, βαφτίζετε «το κρέας, ψάρι», για να έχετε το λιγότερο πολιτικό κόστος!

Πρέπει να γνωρίζετε, ότι οι λόγοι που ισχυρίζεστε ότι σας οδήγησαν εν μία νυκτί από την αντιπολίτευση στην συμπολίτευση, δίνοντας δεκανίκια στήριξης στον κ. Λουκά, δεν πείθουν κανέναν σκεπτόμενο πολίτη!

Να θυμάστε όμως, ότι οι πολίτες έχουν μνήμη, έχουν κρίση, αντιλαμβάνονται και καταλαβαίνουν ποιοί τους κοροϊδεύουν, ποιοί τους εμπαίζουν και ποιοί τους χρησιμοποιούν για την εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών και συμφερόντων και στο τέλος τιμωρούν!!

Κύριοι, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!

Η Παράταξή μας «ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» είχε δεσμευθεί δημόσια, ότι δεν θα συνεργαστούμε ούτε προεκλογικά, ούτε μετεκλογικά με τον Δημήτρη Λουκά και την παράταξή του, για όλα όσα αυτός πρεσβεύει και για όλα όσα έχει κάνει και έχουν καταγγελθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την διάρκεια της προηγούμενης θητείας του.

Παραμένουμε πιστοί και συνεπείς στον Λόγο μας, στις Αρχές μας και στις ενυπόγραφες Δεσμεύσεις μας προς τους πολίτες της Λαυρεωτικής και έτσι θα πορευθούμε κατά την διάρκεια της δημοτικής θητείας!

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, από την θέση της αντιπολίτευσης, παρεμβαίνοντας και υποβάλλοντας ως Παράταξη προτάσεις, ασκώντας μία εποικοδομητική και γόνιμη αντιπολίτευση, για να δώσουμε πνοή και ανάπτυξη στον τόπο μας και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας σε όλα τα επίπεδα.

Δηλώνουμε ότι θα μας βρούν απέναντι όσοι απεργάζονται σχέδια που θα απαξιώσουν τις υπηρεσίες του Δήμου, που θα υποβαθμίσουν το περιβάλλον και θα εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα ή ημετέρων.

Ευχαριστούμε, για άλλη μία φορά, όλους εσάς που μας εμπιστευθήκατε, που μας στηρίξατε και μας δώσατε την δύναμη να σας εκπροσωπήσουμε, ώστε να έχετε βήμα και λόγο στα θέματα που αφορούν τον τόπο μας.

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΜΑΚΡΗ

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΙΑΤΡΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΡΟΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Δημοφιλή άρθρα

ΕΚΤΑΚΤΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!
ΤΑ-ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!-ΕΓΙΝΕ-και-σεισμός-στο-Λαύριο…
Έκτακτες-διακοπές-ρεύματος-σήμερα-σε-9-περιοχές-της-Αττικής
780588
Τρεις-φίλοι-του-τον-κρατούσαν-όμηρο-και-απαιτούσαν-να-τους-δώσει-περίπου-8.000-ευρώ
Κακοκαιρία-elias-/-Έκλεισε-η-λεωφόρος-Αναβύσσου-από-υπερχείλιση-…-–-Η-ΑΥΓΗ
Κινηματογραφική-καταδίωξη!-Ξεκίνησε-από-το-Κορωπί,-τους-συνέλαβαν-στην-Γλυφάδα!
Απόφαση-Κοινοτικού-Συμβουλίου-Κερατέας-στο-αίτημα-του-Δήμου-Λαυρεωτικής-για-Υποβολή-προτάσεων-στον…
Φωτογραφία-χωρίς-μαγιό:-Το-αντίο-της-Μίνας-Αρναούτη-στο-καλοκαίρι-του-2023

Διαβάστε επίσης...

Την-ταχεία-προώθηση-1-2-πιλοτικών-πλωτών-offshore-αιολικών-σχεδιάζει-το-ΥΠΕΝ-–-Επίσπευση-όλων-των-διαδικασιών-για-τα-υπεράκτια-πάρκα

Την ταχεία προώθηση 1-2 πιλοτικών πλωτών offshore αιολικών σχεδιάζει το ΥΠΕΝ – Επίσπευση όλων των διαδικασιών για τα υπεράκτια πάρκα

Με την μέθοδο του «έργου-πιλότου» εξετάζει το ΥΠΕΝ, σύμφωνα με πληροφορίες του energypress, να στηρίξει την ανάπτυξη των πλωτών αιολικών στις ελληνικές θάλασσες έως ότου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΚΑΙ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ:-Εμφάνιση-του-επιβλαβούς-οργανισμού-καραντίνας-spodoptera-frugiperda,-για-πρώτη-φορά-στον-ελληνικό-χώρο-(αφορά-και-περιοχή-της-Ανατολικής-Αττικής)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: Εμφάνιση του επιβλαβούς οργανισμού καραντίνας Spodoptera frugiperda, για πρώτη φορά στον ελληνικό χώρο (αφορά και περιοχή της Ανατολικής Αττικής)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΕΡΓΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ

ΚΑΕ-Λαύριο:-Πραγματοποιήθηκε-η-επίσημη-φωτογράφιση-της-ομάδας-για-την-αγωνιστική-περίοδο-2023-2024

ΚΑΕ Λαύριο: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024

Πραγματοποιήθηκε χθες η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου! Οι αθλητές της ομάδας μας φόρεσαν για πρώτη φορά

Νίκος-Χαρδαλιάς:-Πρέπει-να-κερδίσουμε-το-στοίχημα-της-καθημερινότητας-–-iefimerida

Νίκος Χαρδαλιάς: Πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα της καθημερινότητας – iefimerida

Νίκος Χαρδαλιάς: Πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα της καθημερινότητας Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς «Αν υπάρχει ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε, αυτό είναι

Scroll to Top