Απάντηση Δημοτικής Καινοτομίας σε πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση Δημοτικού Συμβούλου Δ.Ε. Κερατέας

Πρόσφατα Άρθρα

1d199d462017bbd5dcb9d16235a6c9e3 XL

Οι έπεσαν.

Η κ. Γκικαράκη τελικά πραγματοποίησε το αναμενόμενο. Η ίδια το ονομάζει “ανεξαρτητοποίηση”.  Εμείς, η Δημοτική Καινοτομία, το ονομάζουμε πολιτικό τυχοδιωκτισμό, αφού όλοι μας επί τρία χρόνια διαβλέπαμε και τις προθέσεις της και τα κίνητρά της.

Σήμερα πια με τη δημοσιοποίηση του κειμένου της αντιλαμβάνονται όλοι ότι πίσω από τη δήθεν πολιτική καταγγελία, κρύβονται άλλοι λόγοι πολιτικής ιδιοτέλειας, προσωπικής φιλοδοξίας  και καιροσκοπισμού.

Διαφορετικά δε θα ΄΄ αγνοούσε΄΄  τα 30..000 ευρώ για έργα υποδομών που έχουν ήδη εξασφαλιστεί και ξεπερνούν κατά πολύ τις προεκλογικές δεσμεύσεις της παράταξής μας.

Δε θα ΄΄ αγνοούσε΄΄ ότι  για πρώτη φορά εφαρμόζεται στη Λαυρεωτική κοινωνική πολιτική με το βλέμμα στραμμένο σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη,  όπως ακριβώς είχαμε δεσμευτεί.

Δε θα αγνοούσε επιδεικτικά ακόμα και τα που έχουν προκύψει από την αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας μέσω της ΔΑΝΕΤΑΛ και τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Είναι λυπηρό και ταυτόχρονα πολιτικά χυδαίο και αυτοεξευτελιστικό  ένας νέος άνθρωπος να αναζητά ΄΄ πολιτικές ευκαιρίες΄΄ μέσα από κατασκευές, μέσα από ψέματα και κυρίως μέσα από την κατασυκοφάντηση μιας δημοτικής αρχής, η οποία δίνει καθημερινά μάχες, από τις οποίες η κ. Γκικαράκη απείχε προκλητικά και συστηματικά.  

Θα κριθεί η κ. Γκικαράκη από τους ίδιους τους τόσο για την ηχηρή απουσία της τα χρόνια της θητείας της, όσο και για τις καινούργιες επιλογές της, τώρα που δεν είναι πλέον σε έμμισθη θεσμική θέση.

Η Δημοτική Καινοτομία και η δημοτική αρχή πέραν αυτής της ανακοίνωσης δε θα ασχοληθούν άλλο μαζί της, αφού  είναι σταθερά προσηλωμένες στον αγώνα για την καθημερινότητα, για την της περιοχής μας και τη στήριξη των συμπολιτών μας.

 

          Από το Γραφείο της Δημοτικής Καινοτομίας

 

Διαβάστε σχετικά:

Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης Δημοτικής Συμβούλου Μ. Γκικαράκη από την παράταξη Δ. Λουκά

 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ