ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Ανακοίνωση κ. Βορίδη σχετικά με την επιστολή της κ. Δούρου προς τον δήμαρχο Μαρκοπούλου

Facebook
Twitter

Ανακοίνωση του του καθ´ύλην αρμόδιου, Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας. κ. Βορίδη σχετικά με την επιστολή Δούρου προς Μεθενίτη.

«Η Περιφερειάρχης Αττικής κα Δούρου με επιστολή της που γνωστοποιεί στο Δήμαρχο Μαρκοπούλου, στους Δημοτικούς Συμβούλους Μαρκοπούλου και στους Περιφερειακούς Συμβούλους Αττικής τους καλεί να ενεργήσουν άμεσα ώστε να εκπονήσουν και να καταθέσουν στην Περιφέρεια τα τεύχη δημοπράτησης για το έργο αποκατάστασης του πολιτιστικού κέντρου Μαρκοπούλου.

Με επιστολή του Δημάρχου Μαρκοπούλου αποδεικνύεται ότι: Ο Δήμος Μαρκοπούλου κατέβαλε ποσά για την εκπόνηση της σχετικής μελέτης, αν και αυτό ήταν υποχρέωση της Περιφέρειας, ότι τα τεύχη δημοπράτησης είναι κατατεθειμένα ήδη από 31/5/2017 και ότι ζητήθηκαν συμπληρωματικά έγγραφα, τα οποία και κατατέθηκαν ήδη από 1/9/2017.

Επομένως η Περιφερειάρχης αποδεικνύεται ότι, αν και εμφανιζόμενη ως αγωνιούσα για την τύχη του έργου, πλημμελώς ασκεί τα καθήκοντά της.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ο τρόπος με τον οποίο “συνεργάζεται” με τους Δημάρχους : δια δημοσίων επιστολών που περιέχουν επιτιμήσεις και ανακρίβειες, ειδικώς μάλιστα όταν, κατά σύμπτωση, οι Δήμαρχοι αυτοί δημοσίως ασκούν κριτική στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης, όπως εν προκειμένω ο Δήμαρχος
Μαρκοπουλου Σωτήρης Μεθενίτης.

Ουδεμία έκπληξη: η κα Δούρου εκφράζει με συνέπεια τον αλαζονικό και αυταρχικό τρόπο συμπεριφοράς που χαρακτηρίζει το σύνολο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι πολίτες όμως και παρακολουθούν και κρίνουν και βγάζουν τα συμπεράσματά τους. Σύντομα δε θα ανακοινώσουν και στην κυβέρνηση και στην κα Δούρου τις αποφάσεις τους».

 

Σχετικά :

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Διαβάστε επίσης...

o-thavmasmos-ton-portogalon-tis-polis-cascais-gia-tous-thisavrous-tis-lavreotikis-(synentefksi)

Ο θαυμασμός των Πορτογάλων της πόλης Cascais για τους θησαυρούς της Λαυρεωτικής (Συνέντευξη)

Διάπλατα ανοίγει τον δρόμο της συνεργασίας κυρίως για θέματα τουρισμού η αδελφοποίηση των Δήμων Λαυρεωτικής και Cascais της Πορτογαλίας, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.