Ανακοίνωση κ. Βορίδη σχετικά με την επιστολή της κ. Δούρου προς τον δήμαρχο Μαρκοπούλου

Πρόσφατα Άρθρα

voridisΑνακοίνωση του του καθ´ύλην αρμόδιου, Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας. κ. Βορίδη σχετικά με την επιστολή Δούρου προς Μεθενίτη.

«Η Περιφερειάρχης Αττικής κα Δούρου με επιστολή της που γνωστοποιεί στο Δήμαρχο Μαρκοπούλου, στους Δημοτικούς Συμβούλους Μαρκοπούλου και στους Περιφερειακούς Συμβούλους Αττικής τους καλεί να ενεργήσουν άμεσα ώστε να εκπονήσουν και να καταθέσουν στην τα τεύχη δημοπράτησης για το έργο αποκατάστασης του πολιτιστικού κέντρου Μαρκοπούλου.

Με επιστολή του Δημάρχου Μαρκοπούλου αποδεικνύεται ότι: Ο Δήμος Μαρκοπούλου κατέβαλε ποσά για την εκπόνηση της σχετικής μελέτης, αν και αυτό ήταν υποχρέωση της Περιφέρειας, ότι τα τεύχη δημοπράτησης είναι κατατεθειμένα ήδη από 31/5/2017 και ότι ζητήθηκαν συμπληρωματικά έγγραφα, τα οποία και κατατέθηκαν ήδη από 1/9/2017.

Επομένως η Περιφερειάρχης αποδεικνύεται ότι, αν και εμφανιζόμενη ως αγωνιούσα για την τύχη του έργου, πλημμελώς ασκεί τα καθήκοντά της.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ο τρόπος με τον οποίο “συνεργάζεται” με τους Δημάρχους : δια δημοσίων επιστολών που περιέχουν επιτιμήσεις και ανακρίβειες, ειδικώς μάλιστα όταν, κατά σύμπτωση, οι αυτοί δημοσίως ασκούν κριτική στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης, όπως εν προκειμένω ο
Μαρκοπουλου Σωτήρης Μεθενίτης.

Ουδεμία έκπληξη: η κα Δούρου εκφράζει με συνέπεια τον αλαζονικό και αυταρχικό τρόπο συμπεριφοράς που χαρακτηρίζει το σύνολο της κυβέρνησης του απέναντι στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι όμως και παρακολουθούν και κρίνουν και βγάζουν τα συμπεράσματά τους. Σύντομα δε θα ανακοινώσουν και στην και στην κα Δούρου τις αποφάσεις τους».

 

Σχετικά :

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ