ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Δικαιώνονται οι πολίτες στη Σαρωνίδα σχετικά με τις ιδιοκτησίες τους

Facebook
Twitter

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Όπως διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου δικαιώνονται οι συμπολίτες μας στη Σαρωνίδα.

Απορριπτικές για το Ελληνικό Δημόσιο και υπέρ των συμπολιτών μας στη Σαρωνίδα σχετικά με τις ιδιοκτησίες τους, ήταν οι πρώτες έξι εισηγήσεις κατά τη σημερινή εκδίκαση των ενστάσεων. Η θετική αυτή εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της κινητοποίησης του Δήμου και των πολιτών και του άρτια τεκμηριωμένου υπομνήματος που κατατέθηκε κατά τη διαδικασία εκδίκασης των ενστάσεων και σαφώς δεν αποτελούν αποτέλεσμα πολιτικής παρέμβασης. 

Η ενημέρωσή μας θα είναι συνεχής καθώς ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου μαζί με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, ευρεία αντιπροσωπεία των δημοτικών συμβουλίων των δύο δήμων και παρουσία του Βουλευτή Ανατολικής Αττικής Πάνου Σκουρολιάκου βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Υπουργείο Οικονομικών για να συναντήσουν τον αρμόδιο Υφυπουργό Απόστολο Βεσυρόπουλο ώστε να δοθεί μια οριστική πολιτική λύση με τροπολογία που θα ψηφιστεί από τη Βουλή. 

 

Από το Γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Διαβάστε επίσης...

Σωρεία προβλημάτων καταγγέλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Λαυρίου.

Θέμα: Σωρεία προβλημάτων καταγγέλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Λαυρίου. Κοινοβουλευτική Ομάδα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ημερομηνία: 21/03/2023 Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης: