Μεθενίτης: Στις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης η επέκταση του Προαστιακού μέχρι το Λαύριο (Video)

Στις άμεσες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης βρίσκεται το έργο της επέκτασης του Προαστιακού μέχρι το Λαύριο όπως επεσήμανε ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης μετά από συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό στο γραφείο του Α’ Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Αττικής Αλέξη Μητρόπουλου.

Σε σχετικές δηλώσεις του στο notioanatolika.gr ο κ. Μεθενίτης χαρακτήρισε τον κ. Σπίρτζη γνώστη του όλου θέματος και εξ επαγγέλματος (είναι μηχανικός και διετέλεσε και πρόεδρος του ΤΕΕ) ενώ μετέφερε τη βούληση του ίδιου του αναπληρωτή υπουργού και της νέας κυβέρνησης ότι το συγκεκριμένο έργο θα είναι από τα πρώτα που θα προωθηθούν προς υλοποίηση.

Μάλιστα ο κ, Μεθενίτης έκανε λόγο και για συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που σκέφτεται να ακολουθήσει ο κ. Σπίρτζης και αποκάλυψε πότε θεωρεί ότι μπορεί ο Προαστιακός να… φτάσει στο Μαρκόπουλο.

Κάτι που σημαίνει ότι με απλή αναγωγή των χρόνων έδωσε σαφή δείγματα για το σύνολο της ολοκλήρωσης ενός έργου πνοής για ολόκληρη τη νοτιοανατολική Αττική.

Παρακολουθείστε στο βίντεο του notioanatolika.gr τις σχετικές αποκαλύψεις από τον δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτήρη Μεθενίτη:

  Τροποποίηση σχετικά με την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων στα νησιά Άνδρο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.