Στην Κερατέα η Γεωργία Μαρτίνου (VIDEO)

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Κερατέας, η οποία είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να υποδεχτεί την υποψηφία βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γεωργία Μαρτίνου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο μεγάλος ευεργέτης της Κερατέας, δωρητής και του εν λόγω ΚΑΠΗ, κ. Κωνσταντίνος Πρίφτης ο οποίος και προλόγισε την κ. Μαρτίνου.

Η υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία Γεωργία Μαρτίνου μίλησε για θέματα που αφορούν τον δήμο μας αλλά και ευρύτερα για την πορεία της χώρας μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Συγκεκριμένα, τάχθηκε υπέρ της αυτοδιαχείρισης των απορριμμάτων, εξήρε τον αγώνα της Κερατέας κατά της δημιουργίας Χ.Υ.Τ.Α. και κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει το κόμμα της με σκοπό την δημιουργία αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Κ. Λεβαντής: “Θα ψηφίσω Μαρτίνου”

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λεβαντής ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως αυτήν την στιγμή οι περιστάσεις απαιτούν ανθρώπους που θα εργαστούν για να βγει η χώρα από την δύσκολη θέση που βρίσκεται και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να ενισχύσουν την υποψηφιότητα της κυρίας Μαρτίνου, όπως θα κάνει και ο ίδιος παρότι μέχρι σήμερα δεν έχει ψηφίσει αυτόν τον χώρο.

ρεπορτάζ: eastrunner.gr

  Άρση μέτρων: Ανοίγει η εστίαση και η μετακίνηση στα νησιά – Τι θα ισχύει από Δευτέρα