Μεγάλη επιτυχία η σύλληψη διαρρήκτη οχημάτων από το T.A. Λαυρίου

Αξίζει να διαβάσετε

- Advertisement -
anasa final+(1)
Ο αγώνας των συναδέλφων μας ενάντια στην είναι διαρκής , χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και μόνο με συστηματική δουλειά μπορεί να αντιμετωπιστεί αρκεί να υπάρχει το προσωπικό κ τα κατάλληλα μέσα .

Τι γίνεται όμως όταν το προσωπικό δεν επαρκεί και τα μέσα (οχήματα) δεν υπάρχουν ; την απάντηση έδωσαν οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρίου μίας υπηρεσίας απομακρυσμένης αλλά επιφορτισμένης εκτός των άλλων και με πολλές επιπλέον δραστηριότητες λόγω του λιμανιού αλλά κ του τουριστικού θέρετρου του Ναού του Ποσειδώνα .

Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου οι συνάδελφοι μας χρησιμοποιώντας τα δικά τους οχήματα κ αφιερώνοντας πολλές ώρες από την προσωπική τους ζωή αφού δούλευαν ακόμη κ στο ρεπό ή στην άδεια τους κατάφεραν στις 22/04/2014 να συλλάβουν επ’ αυτοφώρο έναν άνδρα, κοντά στο ΝΑΟ του Ποσειδώνα στο Σούνιο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό προέβαινε στη συστηματική διάρρηξη οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής ! Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο δράστης είχε τελέσει ακόμη 18 οχημάτων στην περιοχή και τυγχάνει σεσημασμένος για το ίδιο αδίκημα !

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
(Α.Ν/Α.Σ.Α) συγχαίρει τους συναδέλφους μας και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρίου οι οποίοι με αυταπάρνηση όρεξη για δουλειά κ πολύ προσωπικό χρόνο και καταφέρουν με τις συνεχεία τους επιτυχίες να διατηρούν το αίσθημα της ασφάλειας της κοινωνίας του Λαυρίου και να κάνουν τους υπόλοιπους συναδέλφους μας περήφανους !!

- Advertisement -

Οι επιτυχίες αυτές όμως δείχνουν το δρόμο στην ηγεσία για άμεση ενίσχυση αυτών των Υπηρεσιών τόσο με τα απαραίτητα μέσα (οχήματα κτλ) αλλά και με ανθρώπινο δυναμικό για να μπορεί ο Αστυνομικός να εκτελεί την υπηρεσία του στα χρονικά όρια που ορίζει ο Νόμος κ απερίσπαστος από αλλά προβλήματα που τον απασχολούν ..

- Advertisement -

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα