ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

stelios-petsas:-i…-symfonia-me-ton-tsipra-kai-i…-tapa-geroulanou

Στέλιος Πέτσας: Η… συμφωνία με τον Τσίπρα και η… τάπα Γερουλάνου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

Πρόσφατα άρθρα


 

Τις χειρότερες δυνατές επιλογές σε ό,τι αφορά την προβολή του έχει κάνει – και μάλιστα δύο φορές τα τελευταία 24ωρα – ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Ανατ. Αττικής, Στέλιος Πέτσας, προκαλώντας εκνευρισμό στην κυβερνητική παράταξη.

Και βέβαια το ζήτημα δεν είναι τί «εισπράττει» ως πολιτικός ο κ. Πέτσας αλλά πώς καταφέρνει να ενδυναμώνει τις ήδη δημιουργημένες αρνητικές εντυπώσεις για την παρούσα κυβέρνηση.

Στο ένα… περιστατικό, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών έδωσε τη δυνατότητα στον ΣΥΡΙΖΑ να επιτεθεί ευθέως κατά του πρωθυπουργού ο οποίος ανέφερε σε δήλωσή του ότι «ακόμη και υπουργοί της κυβέρνησης εκφράζουν πλέον ανοιχτά τη διαφωνία τους με το “όλοι φταίμε”, άρα κανείς συγκεκριμένα».

Ο κ. Πέτσας σε τηλεοπτική συνέντευξή του είχε πει ζητώντας να αποδοθούν άμεσα αλλά και ονομαστικά οι ευθύνες ότι «είναι μία από τις λίγες φορές που συμφωνώ με τον κ. Τσίπρα ότι η διάχυση ευθυνών, ένα τσουβάλιασμα, τελικά οδηγεί σε μια ατιμωρησία, μια συγκάλυψη μπορεί να πει κανείς».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη για να κάνει σαφές ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος πια να αλλάξει εκ νέου στρατηγική. Να εγκαταλείψει την αποποίηση και διάχυση ευθυνών που οδηγεί στη συγκάλυψη. Και να σταματήσει επιτέλους να κρύβει τους τέσσερις υπουργούς που διοίκησαν τα 4 τελευταία χρόνια το υπουργείο υποδομών. Και ιδίως τον κ. Καραμανλή που θα είναι εκ νέου υποψήφιος αλλά επιθυμεί να κριθεί κρυπτόμενος από τον ελληνικό λαό και από τις ευθύνες που τον βαραίνουν».

Και σα να μην έφτανε αυτό το φάουλ του κ. Πέτσα, σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή πήγε να τα βάλει με τον πρ. υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Γερουλάνο.

Ο και υποψήφιος Ανατ. Αττικής με τη ΝΔ τόνισε ότι ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε και ρώτησε τον συνομιλητή του πότε παραιτήθηκε από κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ υπουργός.

Χωρίς να χάσει ούτε δευτερόλεπτο, ο κ. Γερουλάνος τού είπε ότι ο ίδιος έδωσε την παραίτησή του το 2012 στην κυβέρνηση Παπαδήμου, όταν όντας υπουργός Πολιτισμού έγινε κλοπή από το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας!

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Πηγή: Στέλιος Πέτσας: Η… συμφωνία με τον Τσίπρα και η… τάπα Γερουλάνου

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Δημοφιλή άρθρα

Θανάσης-Μαρτίνος:-Ο-«εφοπλιστής-της-Γλυφάδας»,-η-αυτοκρατορία-των-74-πλοίων-και-το-φιλανθρωπικό-έργο-–-ΦΩΤΟ
μαρτινου
«Ανάβαση-kερατέας»-για-7η-χρονιά
saronida-lagonisi-anatoliki-attiki--1200x800
Η-Κερατέα-ψήφισε-Δημήτρη-Λουκά-και-“Δημοτική-Καινοτομία”
7η-Ανάβαση-Κερατέας-–-lavriaki.gr
afisa
Δημοσκόπηση-alco-για-την-Περιφέρεια-Αττικής:-Μεγάλο-προβάδισμα-Χαρδαλιά-και-δεύτερος-γύρος

Διαβάστε επίσης...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΠΗΣ-ΠΑΡΟΧΗΣ-ΥΔΑΤΟΣ-ΤΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ-25-9-2023-ΣΤΗΝ-ΠΟΛΗ-ΤΟΥ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΟΓΩ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ-ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ-ΜΕ-ΚΑΘΕΤΕΣ-ΟΔΟΥΣ-ΣΤΑ-ΠΛΑΙΣΙΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ-ΤΟΥ-ΕΡΓΟΥ:-«ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΤΜΗΜΑΤΟΣ-ΔΙΚΤΥΟΥ-ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΠΟΛΕΩΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25-9-2023 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΓΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ»

Αρχική » Δελτία Τύπου » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25-9-2023 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΓΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Θανάσης-Μαρτίνος:-Ο-«εφοπλιστής-της-Γλυφάδας»,-η-αυτοκρατορία-των-74-πλοίων-και-το-φιλανθρωπικό-έργο-–-ΦΩΤΟ

Θανάσης Μαρτίνος: Ο «εφοπλιστής της Γλυφάδας», η αυτοκρατορία των 74 πλοίων και το φιλανθρωπικό έργο – ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK Ο Θανάσης Μαρτίνος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 1950. Ο πατέρας του, Ιωάννης, γεννήθηκε το 1907 στην Στεμνίτσα

Scroll to Top