Σοκ στο πανελλήνιο! Ο άνδρας της σκότωσε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Αξίζει να διαβάσετε

Τα τεκμήρια προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη της τεχνολογίας των στοιχείων από την κάμερα, τα τηλέφωνα του ζευγαριού και το βιομετρικό ρολόι του θύματος – Άφωνη η κοινή γνώμη.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα, έχει επαρκή στοιχεία στη διάθεσή της που τεκμηριώνουν ότι δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο σύζυγός της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του 32χρονου πιλότου προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη της τεχνολογίας των στοιχείων που προέρχονται από κάμερα, τα τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Νωρίτερα, ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τον 32χρονο σύζυγό της να βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ.

Στα τρία κομβικά σημεία που έχουν προκύψει και τα οποία χρήζουν περαιτέρω εξηγήσεων από τον πιλότο, φαίνεται να προστίθεται και ένα τέταρτο. Στα τρία κομβικά σημεία που έχουν προκύψει και τα οποία χρήζουν περαιτέρω εξηγήσεων από τον πιλότο, φαίνεται να προστίθεται και ένα τέταρτο.

Σύμφωνα με το MEGA, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους και στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της. Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 32χρονος βρισκόταν στο ισόγειο και η 20χρονη στη σοφίτα όταν αντάλλαξαν κάποια μηνύματα.

Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση, όπως μεταδίδεται, ότι το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά. Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Θρίλερ με το τελευταίο sms της Καρολάιν

Τέσσερα φαίνεται να είναι τελικά τα σημεία που διερευνώνται ως νέα δεδομένα και αφορούν την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το Mega, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους και στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της. Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να διερευνά τι ακριβώς συνέβη.

Η Καρολάιν φέρεται, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, να αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τον σύζυγό της, ενώ βρισκόταν στη σοφίτα και ο 32χρονος στο υπόγειο. Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση, όπως μεταδίδεται ότι, το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά.

Μάλιστα, το Mega ανέφερε ότι μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Εξάλλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλοι μπαίνουν στο «κάδρο» ως ύποπτοι για τη στυγερή δολοφονία.

Το χρονικό

Η σφιχτή του πιλότου στη μητέρα της Καρολάιν, το δακρυσμένο πρόσωπο του συζύγου που ξεσπά σε λυγμούς και προσπαθεί να παρηγορήσει την απαρηγόρητη μάνα, η στιγμή που σηκώνει το κεφάλι του και κοιτά προς το μέρος της κάμερας, είναι οι τελευταίες εικόνες του 32χρονου άνδρα που καταγράφονται στην Αλόννησο.

Ελάχιστες ώρες αργότερα, ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται μέσα σε αυτοκίνητο της αστυνομίας στην Αθήνα, την ώρα που μπαίνει στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών εστάλη το πρωί στην Αλόννησο με ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας και με εντολή του Αρχηγείου, προκειμένου αξιωματικοί να ζητήσουν από τον 32χρονο να τους ακολουθήσει για να δώσει έκτακτη, συμπληρωματική κατάθεση.

Έχουν προκύψει πολύ σοβαρά και αξιοποιήσιμα στοιχεία, τόσο από την έρευνα του ανθρωποκτονιών, όσο και από τα ευρήματα που εξετάστηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Στοιχεία τα οποία πρέπει να τεθούν υπόψιν του πιλότου, σε αντιπαραβολή με τα όσα έχει ήδη καταθέσει.

Τα νέα δεδομένα προέκυψαν από στοιχεία τα οποία είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, χρειάζονταν ωστόσο χρόνο για να τα επεξεργαστούν τεχνικά, καθώς πρόκειται, κυρίως, για ηλεκτρονικά ίχνη. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες:

  • Από το λογισμικό του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που υπήρχε στη μεζονέτα, προκύπτει ότι η ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από το καταγραφικό έχει γίνει πολύ νωρίτερα από την ώρα που έχει δηλώσει στην κατάθεσή του ο πιλότος
  • Στο κινητό τηλέφωνο του πιλότου προκύπτει δραστηριότητα η οποία δε συμπίπτει με την ώρα που ο 32χρονος έχει καταθέσει ότι ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους ληστές που ισχυρίζεται ότι είχαν εισβάλλει στο σπίτι του
  • Η Καρολάιν, το μοιραίο εκείνο βράδυ, φέρεται να φορούσε ένα «έξυπνο ρολόι» το οποίο καταγράφει βιομετρικά στοιχεία. Οι καρδιακοί παλμοί της, φέρονται να έχουν σταματήσει σε χρόνο που δε συμπίπτει με τον χρόνο θανάτου της, όπως έχει δηλώσει στην κατάθεσή του ο πιλότος.

Αυτά είναι και τα ερωτήματα που θέλουν να απαντήσουν οι αστυνομικοί. Γι’ αυτό νωρίς το πρωί, την ώρα που οι φίλοι πλησιάζουν τον 32χρονο πιλότο για να τον συλλυπηθούν, πριν ξεκινήσει το τρισάγιο στον τάφο της Καρολάιν, ένας αστυνομικός με πολιτικά από το τοπικό τμήμα τον πλησιάζει και του ζητά να τον ακολουθήσει, λέγοντάς του ότι υπάρχουν εξελίξεις για τη δολοφονία της συζύγου του. Εκείνος, πλησιάζει ξανά τη μητέρα της Καρολάιν και σύμφωνα πληροφορίες της λέει:

«Πρέπει να φύγω. Δεν μπορώ να μείνω στο τρισάγιο. Πρέπει να πάω στο αεροδρόμιο, γιατί έπιασαν ένα άτομο και μου είπαν ότι πρέπει να επιστρέψω άμεσα για να τον αναγνωρίσω».

Ο 32χρονος Μπάμπης, μπαίνει σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και ο αστυνομικός τον οδηγεί στο τμήμα. Παραμένουν εκεί ως τις 10 και μισή, όπου με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, το ελικόπτερο της αστυνομίας φτάνει στο ελικοδρόμιο του νησιού για να παραλάβει τον πιλότο και να τον μεταφέρει στην Αθήνα.

Δίπλα στον χώρο προσγείωσης διακρίνεται το ελικόπτερο, με το οποίο ο 32χρονος είχε φτάσει στο χθες το απόγευμα μαζί με τον αδελφό του, προκειμένου να παρευρεθούν στο μνημόσυνο της 20χρονης μητέρας.

 

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα