Σκύλοι επιτέθηκαν σε παιδί στο κέντρο της Καμάριζας και το τραυμάτισαν σοβαρά!

Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί στην κοινότητα του Αγίου Κωνσταντίνου μετά το συμβάν αιματηρής επίθεσης σκύλων σε 13χρονο μαθητή που με το 12χρονο φίλο του κατευθύνονταν στην πλατεία του μπάσκετ που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του forkeratea.com, δύο σκύλοι – όχι αδέσποτοι – χωρίς αφορμή κι ενώ οι δυο μαθητές προχωρούσαν στο δρόμο κάτω από την πλατεία, πετάχτηκαν μέσα από τη μάντρα παρακείμενου ξυλουργείου κι τους επιτέθηκαν με απίστευτη αγριότητα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 13χρονος. 
Το παιδί σώθηκε μόνο χάρη στην επέμβαση γείτονα και τις φωνές του μικρότερου που απωθούσε τους σκύλους με την μπάλα, καθώς ο ιδιοκτήτης δεν είχε αντιληφθεί τις φωνές των δύο παιδιών. Το αποτέλεσμα ήταν το παιδί να διακομιστεί στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκαν 20 δαγκωματιές στο δεξί χέρι, δαγκωματιές στην κοιλιακή χώρα και στο αριστερό πόδι. Το παιδί την επομένη επέστρεψε στο σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του.

Το σοκ που υπέστησαν τα δύο παιδιά και οι περίοικοι ήταν απερίγραπτο. Το γεγονός καταγράφηκε από την Αστυνομία.

forkeratea.com
↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓
  Μήνυμα του Μητροπολίτη προς τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων των Μεσογείων & της Λαυρεωτικής με την έναρξη του σχολικού έτους 2020-2021