12.6 C
Keratea
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Σε κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η 1η  Οργανωτική Συνάντηση Αιρετών της παράταξης Σαρωνικός Αύριο

Πρόσφατα Άρθρα

      

LOGO ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ 

      Σαρωνικός, 24/11/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Σε μεγάλου ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η 1η  Οργανωτική Συνάντηση Αιρετών της παράταξης Σαρωνικός Αύριο»

 

Πραγματοποιήθηκε χτες 23/11 η 1η Οργανωτική Συνάντηση Αιρετών της παράταξης «Σαρωνικός Αύριο», με στόχο την αποτίμηση του έργου της Δημοτικής Αρχής, την οργανωτική ανασυγκρότηση της παράταξης, τον προσδιορισμό του ρόλου της τα προσεχή δύο χρόνια και την παρουσίαση του νέου λογότυπου.

Η συνάντηση, ως προς το μέρος της εισήγησης του επικεφαλής Γιώργου Σωφρόνη, μεταδόθηκε ζωντανά μέσω της εφαρμογής Facebook, προκειμένου οι δημότες του Σαρωνικού να μπορέσουν με υγειονομική ασφάλεια να την παρακολουθήσουν, ενώ μέσα σε 24 ώρες 3.000 πολίτες παρακολούθησαν το βίντεο της εισήγησης.

Ο άνοιξε την εισήγησή του αναφερόμενος στις εκλογές του 2019 υπογραμμίζοντας ότι έλαβε σοβαρά υπόψη το μήνυμα των αποτελεσμάτων: «Σκεφτήκαμε αυτοκριτικά και διαπιστώσαμε, κι εγώ ο ίδιος διαπίστωσα λάθη, παραλείψεις, κατά περίπτωση λανθασμένη στρατηγική, κατά περίπτωση λανθασμένη στάση. Δεν μείναμε όμως και δεν έμεινα εκεί. Αποφασίσαμε και αποφάσισα να θεραπεύσω εκείνο το κομμάτι μας κράτησε πιο μακριά από τους δημότες, που μας κράτησε σε απόσταση από αυτούς.»

Στη συνέχεια ο πρώην δήμαρχος Σαρωνικού άσκησε κριτική για τα δύο χρόνια απραξίας της Δημοτικής Αρχής, τονίζοντας ότι δεν λειτουργεί ως δημοτική αρχή, αλλά ως άθροισμά αντικρουόμενων συμφερόντων μοναδικό μέλημα έχουν πώς θα επικοινωνήσουν καλύτερα, ξεχωριστά ο καθένας, αυτό που τάζουν στο εκλογικό του ακροατήριο.

Αποφασισμένος έδειξε ο να διαδραματίσει παραγωγικό ρόλο ως αντιπολίτευση τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ εξειδίκευσε στους τομείς στους οποίους θα εστιάσει κατά προτεραιότητα: «O Δήμος μας έχει σοβαρά ελλείμματα σε επίπεδο έργων υποδομής. Κατά την άποψή μας όμως τα μείζονα θέματα, τα κρίσιμα, αυτά είναι άμεσης προτεραιότητας και εκεί θα εστιάσουμε 

είναι η Καθαριότητα, το Οδικό Δίκτυο, οι Συγκοινωνίες, η Ασφάλεια των Πολιτών και η Ταυτότητα του Δήμου.» Προχώρησε δε και στην ανάληψη δεσμεύσεων για το 2023, με αυστηρά χρονοδιαγράμματα για τα φλέγοντα προβλήματα της καθαριότητας, της συγκοινωνίας και του οδικού δικτύου «χωρίς αναβολές και καθυστερήσεις.»

Αποστομωτική απάντηση έδωσε ο πρώην Δήμαρχος και στην παραφιλολογία διακινείται από γνωστούς κύκλους, με προφανείς σκοπούς για το ζήτημα της υποψηφιότητάς του: «Έχω ένα και μόνο διαρκή στόχο, μια επιδίωξη, μια αγάπη: την αυτοδιοίκηση. Για μένα η αυτοδιοίκηση δεν είναι το σκαλί για κάτι παραπάνω, αλλά το υψηλότερο θεσμικό σκαλί γιατί από αυτό μπορώ να υπηρετήσω άμεσα και

αποτελεσματικά, τον τόπο ζω και αγαπώ».

Σε δυναμικής επανεκκίνησης ο και η παράταξη Σαρωνικός Αύριο εργάζονται με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα δύο χρόνια και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές: «Μόνος μας αντίπαλος τα προβλήματα του τόπου, μόνος μας στόχος η ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας, μόνος μας σκοπός η ισχυροποίηση του Σαρωνικού. To Aύριο στο Σαρωνικό είναι πολύχρωμο. Το Αύριο είναι πολίτες ενωμένοι και αποφασισμένοι. Το Αύριο έχει πρωταγωνιστές όλους τους συνδημότες μας. Το Αύριο ανήκει σε όλους μας!»

IMG 8551

Από το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ