Συναυλία Αλληλεγγύης στο Δήμο Σαρωνικού, για τους μαθητές των πυρόπληκτων Δήμων Ραφήνας – Πικερμίου και Μαραθώνα.

Μια ξεχωριστή συναυλία αλληλεγγύης για τους μαθητές των πυρόπληκτων Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνα διοργάνωσαν από κοινού, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, ο Δήμος Σαρωνικού  και η Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Σαρωνικού.

 

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Σαρωνικού, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Σαρωνικού, της Φιλαρμονικής του Δήμου Ραφήνας και της Σχολικής Χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων «Η Θεομήτωρ». Το συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε το Ν.Π.Δ.Δ. «Αριστόδικος» του Δήμου Σαρωνικού.

 

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, το κοινό μπορούσε να προσφέρει – σε ειδικό χώρο που είχε διαμορφωθεί – πακέτα χαρτιού Α4, για τις ανάγκες των μαθητών και των σχολείων των πυρόπληκτων περιοχών. Χάρη στη θερμή ανταπόκριση των πολιτών, συγκεντρώθηκε ικανοποιητική ποσότητα χαρτιού, που θα διανεμηθεί στα σχολεία των Δήμων Ραφήνας – Πικερμίου και Μαραθώνα, μέσω των αντίστοιχων Ενώσεων Γονέων Μαθητών.

 

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, ο Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής, κ. Γιώργος Βλάχος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Μαθητών Δήμου Σαρωνικού, κ. Χάρης Κυνηγαλάκης, η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Μαθητών Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, κ. Νατάσσα Γιάννου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Μαθητών Δήμου Μαραθώνα, κ. Ευάγγελος Κυπαρίσσης.

Παρόντες ήταν επίσης, η Οσιοτάτη Γερόντισσα Πελαγία της Ι.Μ. Θεομήτορος, η Πρόεδρος του Δ.Σ.  Μ.Κόλλια, ο Αντιδήμαρχος Β. Μπούτσης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Αριστόδικος» Δ. Λιοδακάκης, ο Πρόεδρος της Α’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Η. Μπουκοβάλας, η Δημοτική Σύμβουλος Μαραθώνα Τ. Παππά, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Καλυβίων Μ. Συριανάκη και Ε. Λαζαρίδου, ο Πρόεδρος Συμπαραστατών Ελλάδος και Συμπαραστάτης του Δήμου Σαρωνικού Ε. Μιχάλης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Σαρωνικού Σ. Χυσίρογλου και μέλη των Δ.Σ. των Ενώσεων και των τριών Δήμων.

Πριν την έναρξη του μουσικού μέρους της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς που έπληξε την Ανατολική Αττική, τον Ιούλιο του 2018.

Δείτε περισσότερες φωτο ΕΔΩ