Πρωταγωνίστρια του «8 λέξεις» ενεπλάκη στο τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου – Το μήνυμά της

Το απόγευμα της Πέμπτης 14/5 σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην Αθηνών-Σουνίου οπού δημιούργησε μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Στο ατύχημα αυτό, η ηθοποιός που υποδύεται τον ρόλο της Κατερίνα Μαρόγλου στις «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ, σώθηκε από θαύμα, μετά από το σοβαρό ατύχημα.

Η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τα εξής:

«Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει, δεν θα χαϊδεύει το πεθαμένο σώμα μου στην κάσα. Γιατί σε ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να  σωθώ από τον Ραλίστα με το άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν με φόρα καταπάνω μου.

Με την θέση του ξάπλα πίσω, τα γάντια του ραλίστα στα χέρια, το τιμόνι ειδικό για τρέξιμο ο κύριος (πάνω από 40) βγήκε στην Παραλιακή να παίξει. Όλοι φώναζαν ότι έτρεχε με 200. Ζει. Τον χάιδεψα με αγάπη και του είπα ότι χαίρομαι που ζει….. αλλά χαίρομαι πιο πολύ για την μαμάκα μου που ζω εγώ…

… Από χτες κοιτάω την φύση και τον ουρανό σαν δώρο Θεού. Αγκαλιάζω τα ζώα μου και τα φιλάω συνέχεια. Ευχαριστώ τον κολλητό μου τον Δημήτρη που κατέβηκε από τον παράδεισο και με έσωσε – εκείνο το βράδυ τον είχα δει στον ύπνο μου να μου λέει ότι πρέπει να με οδηγήσει εκείνος στην δουλειά για να γλιτώσω από τον Θάνατο 😳.

  Τροποποίηση σχετικά με την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων στα νησιά Άνδρο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.

Πίσω από μένα ήταν ένας δίμετρος άντρας γύρω στα 35-40. Εκείνος μάλλον είχε Άγιο.
ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ !!!!!
Δεν έχετε δικαίωμα στην ζωή των άλλων».

 

 

Σχετικά:

Δεύτερο τροχαίο στην Αθηνών – Σουνίου μέσα σε ένα 24ωρο (φώτος)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (14/5) στο 43ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών- Σουνίου με έναν τραυματία. Εξαιτίας του ατυχήματος, ένα ρεύμα κυκλοφορίας έκλεισε…