12.3 C
Keratea
Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

O ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΥΡΙΟΥ για το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Πρόσφατα Άρθρα


ΟΜ ΛΑΥΡΙΟΥ
Λαύριο, 5 Φεβρουαρίου 2017
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
   του Λαυρίου και της ευρύτερης περιοχής,
  η κριτική του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου, που δημοσιεύθηκε στις 3/2/2017, είναι μηδενιστική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
  Παρά τα προβλήματα, που δημιούργησε η οξύτατη οικονομική η κυβέρνηση 2 χρόνια τώρα παλεύει μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο των άτεγκτων δανειστών να κρατήσει τον χώρο της υγείας όρθιο, λειτουργικό προς όφελος του ελληνικού λαού.

  Ότι παρουσιάζονται και επί μέρους διάφορες αδυναμίες δεν είμαστε από εκείνους που θα τις κρύψουμε, αγωνιζόμαστε να τις διορθώσουμε. Ο λαός του Λαυρίου γνωρίζει από την ίδια του την πείρα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από το της πόλης μας με τις ακούραστες προσπάθειες του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού. Τα παραδείγματα πολλά και επιβεβαιώνουν καθημερινά την προσφορά του Κέντρου Υγείας στην ευρύτερη περιοχή.
  Και να ξεκαθαρίσουμε ένα θέμα ηθικής τάξης, επιστημονικής και διοικητικής δεοντολογίας:
τα «δάκρυα λύπης» για την του νέου Συντονιστή (Διευθυντή) του Κέντρου Υγείας Λαυρίου σκόπιμα αγνοούν ότι :  1. Εδώ και πολύ καιρό είχε προηγηθεί, βάσει νόμου, λήξη της θητείας του μέχρι πρότινος Συντονιστή του Κέντρου Υγείας Λαυρίου.
  2. Είχε γίνει προκήρυξη και είχαν υποβληθεί  αιτήσεις από πέντε (5) ενδιαφερόμενους ιατρούς  για την κάλυψη της θέσης.
  3. Τα βασικά κριτήρια επιλογής ήταν και είναι,  ο χρόνος  στην επετηρίδα και η επιστημονική κατάρτιση του εκάστοτε ενδιαφερομένου.
  4. Η σημερινή επιλογή με τον ορισμό του Ν. Βλαχογιάννη, ως Συντονιστή (Διευθυντή), επαναφέρει την τάξη και την νομιμότητα, επειδή πληροί και τα δύο παραπάνω κριτήρια επιλογής με βάση την αρχή της αξιοκρατίας.
  5. Απορίας άξιο είναι πώς έγινε η επιλογή του τότε Συντονιστή πριν τρία (3) χρόνια παρακάμπτοντας στην επετηρίδα 3 γιατρούς, (Βλαχογιάννης, Σαραντίδης, Ντυμένος ).
  6. Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου καθοδηγείται από κομματικό μένος κατά του ΣΥΡΙΖΑ, προχωρεί σε ετερόκλητες συμμαχίες και δεν κοιτάζει να κάνει εποικοδομητική κριτική για να καλυτερεύσουμε ακόμη περισσότερο το Κ.Υ. Λαυρίου για το καλό της υγείας των αδύναμων συμπολιτών μας, των ανασφάλιστων, των ανέργων, των εργαζόμενων, των συνταξιούχων.

  Ζούμε μια εποχή δύσκολη. Τα προβλήματα είναι πολλά. Για να τα ξεπεράσουμε χρειάζεται σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Ο ΛΑΥΡΙΟΥ θα ενώσει τις δυνάμεις  του με όλους τους της και φορείς της περιοχής για να βρεθούν λύσεις στα όποια πιθανά προβλήματα παρουσιάζονται. Ήδη έχουν δρομολογηθεί λύσεις στα προβλήματα που έχουν ρίζες στο παρελθόν που ήθελαν την κατάρρευση του Δημόσιου χαρακτήρα της υγείας. Σύντομα θα επανέλθουμε με ανοικτή συγκέντρωση ενημέρωσης.

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ