Ο Δήμος Κρωπίας αντιμετωπίζει με επιτυχία φαινόμενα πολλαπλής απόρριψης ογκωδών αντικειμένων

Πρόσφατα Άρθρα

Από το Γραφείο Δημάρχου Κρωπίας εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου σχετικά, με φαινόμενα πολλαπλής απόρριψης ογκωδών αντικειμένων, ειδών φανοποιίας, μπάζων, κλαδιών, προϊόντων κλαδεμάτων ακόμα και υπολειμμάτων κοπής γκαζόν σε όλη την επικράτεια Δήμου Κρωπίας και ορισμένες αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιογραφικές ιστοσελίδες:«Ο Δήμος Κρωπίας κατάφερε το τελευταίο διάστημα παρά την απεργία που κήρυξε η ΠΟΕ ΟΤΑ να διατηρήσει τις περιοχές του καθαρές με την επικέντρωση στην αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων.

Όμως αυτή την υπερπροσπάθεια (που συνέτεινε και το δομικό πρόβλημα του Δήμου με την έλλειψη προσωπικού και χειριστών) δεν την σεβάστηκαν ορισμένοι ασυνείδητοι πολίτες- συνεπικουρούμενοι από τις γνωστές μετακινούμενες ομάδες και ασυνείδητους άλλων περιοχών- και εναπόθεσαν ογκώδη αντικείμενα, μπάζα, προϊόντα κλαδέματος κοπής γκαζόν, φανοποιίας κ.α σε πολλές περιοχές της επικράτειας του Δήμου μας. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το φαινόμενο εντάθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου στο μέσον σχεδόν της αντιπυρικής περιόδου. Η επιχείρηση απομάκρυνσης των ογκωδών αντικειμένων ξεκίνησε. Καλούμε τους τοπικούς συλλόγους και συνολικά τους πολίτες να καταγγέλλουν όσους εναποθέτουν ογκώδη αντικείμενα και κάθε εύφλεκτο υλικό και βάζουν σε κίνδυνο τα δάση μας, τις περιουσίες μας και κυρίως τις ανθρώπινες ζωές μας. 
Ο Δήμος Κρωπίας καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για την εφαρμογή του σχεδίου διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών σε όλες τις περιφερειακές περιοχές του. Για το λόγο αυτό αναζητεί από τον Ιούνιο του 2017, 30 γηπεδικούς χώρους για δημιουργία γωνιών ανακύκλωσης που θα στηρίξουν το Πράσινο Σημείο Ανακύκλωσης. Καλούμε ιδιοκτήτες τέτοιων χώρων να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας. 
Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται στο www.koropi.gr και στα τηλέφωνα :210-662 23 24(εσωτ.112-113) και θα παραταθεί για όσο χρόνο χρειαστεί».

Συνεργεία του Δήμου Κρωπίας απομακρύνουν ογκώδη αντικείμενα, προϊόντα κλαδέματος, μπάζα, είδη φανοποιίας κ.α 13 και 14 Ιουλίου 2017. Αλλά δύο συνεργεία εργάστηκαν σε περιοχές της Αγίας Μαρίνας, Κιτσίου και σε άλλες περιοχές της πόλης του Κορωπίου. Φώτο: Κούπι, 14.07.2017 Γραφείο Τύπου Δήμου Κρωπίας

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα