Ο συντοπίτης μας και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Καραγκούνης στην εκπομπή του MEGA ”Η ώρα της κάλπης” (video)

Στην ενημερωτική εκπομπή του MEGA “Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ” εμφανίστηκε ο συντοπίτης μας και υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής κ. Σταύρος Καραγκούνης. 
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν την οικονομία και την σκληρή καθημερινότητα που αντιμετωπίζει κάθε Έλληνας πολίτης ως συνέπεια της υπερφορολόγησης και της σκληρής δημοσιονομικής πολιτικής που επιβάλλει η Τρόϊκα.
Ο κ. Καραγκούνης κάλεσε τους πολίτες να δώσουν μια καθαρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου ο Ελληνικός λαός που επλήγη από τις πολιτικές αυτές να βρει την ελπίδα για μια ριζική αλλαγή πλεύσης που τόσο ανάγκη έχει η Ελληνική κοινωνία προκειμένου η χώρα να εξέλθει από αυτόν τον φαύλο κύκλο της λιτότητας και της ύφεσης.

Ακολουθεί το βίντεο:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Διαβάστε σχετικά:

thumbnailΟ Σταύρος Καραγκούνης με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής

Από το Σταύρο Καραγκούνη λάβαμε το παρακάτω Δελτίο τύπου: Φίλες και φίλοι, Στην εποχή της πείνας και της φτώχειας, της στέρησης και της απαισιοδοξίας, ερχόμαστε να ψηφίσουμε για την τύχη και το μέλλο…
  Ανακοίνωση Ειρηνοδικείου Λαυρίου σχετικά με την λειτουργία του