Υποψήφιος δήμαρχος Μαρκοπούλου ο Χρήστος Δρίτσας

Υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Μαρκοπούλου – Μεσογαίας θα είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Χρήστος Δρίτσας.

Ο κ. Δρίτσας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη δημαρχία σε κεντρικό καφέ της πόλης που διατηρεί η κόρη του.

Η απόφαση πάρθηκε στο τέλος της συνάντησης που είχε με συνεργάτες, φίλους και δημότες Μαρκοπούλουκαι σε ένα κλίμα πανηγυρικό, αλλά και συγκινησιακά φορτισμένο. Η απόφαση μιλάει για δημιουργία ανεξάρτητου συνδυασμού, με επικεφαλής τον κ. Δρίτσα.

Στη συνάντηση που κράτησε αρκετές ώρες, συζητήθηκαν θέματα της καθημερινότητας των πολιτών σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα ανάπτυξης.

Ο κ. Δρίτσας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην πρώτη αυτή συνάντηση και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να εργάζεται, για την παραγωγή θετικών αποτελεσμάτων για την πόλη και τους κατοίκους της.

Αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα αλλαγής νοοτροπίας στην τοπική αυτοδιοίκηση, την είσοδο στην πολιτική σκηνή του τόπου νέων προσώπων με χαρακτηριστικά την εντιμότητα, την εργατικότητα και τη θέληση για προσφορά και όχι το… μεγάλο τους όνομα, το φανταχτερό περιτύλιγμα ή την οικονομική τους επιφάνεια.

Έκλεισε την τοποθέτησή του εκφράζοντας τη βεβαιότητα για ένα καλό αποτέλεσμα της προσπάθειας που ξεκινά και την πεποίθηση ότι «όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ και το αξίζουμε».