ΠΟΓΕΔΥ: «Ξεκίνησαν τα βήματα επαναφοράς στην κανονικότητα των παιδικών κατασκηνώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στο »

Πρόσφατα Άρθρα

Η Ομοσπονδία των Γεωτεχνικών ΔΥ, από την αρχή της άνευ προηγουμένου άναρχης υφαρπαγής της έκτασης στο για την λειτουργία Δομής Μεταναστών και Προσφύγων, η οποία είχε παραχωρηθεί για την επί σειρά ετών απολύτως επιτυχημένη λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, είχε εκφραστεί Δημοσίως σε ότι αφορά την πίστη της για την επάνοδο στο σκοπό της παραχώρησης.

Με υπομονή και επιμονή ανέπτυξε Δημοσίως τα επιχειρήματά της, που συνηγορούσαν ότι στην εν λόγω μοναδικής ομορφιάς έκταση, μόνο παιδική κατασκήνωση θα μπορούσε να λειτουργούσε προς όφελος του Αγροτικού Κόσμου και των παιδιών των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Και επιτέλους σήμερα, με την από 20.07.21 απόφαση του Γενικού Διευθυντή Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κου Ευάγγελου Γκουντούφα, αισθανόμαστε για άλλη μια φορά δικαιωμένοι και πλήρως ικανοποιημένοι.

Και αυτό γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι παρά την τραγική κατάσταση στην οποία παρελήφθη ο χώρος με τις κτιριακές εγκαταστάσεις μας, πολύ γρήγορα θα ακουστούν και πάλι παιδικές φωνές να χαίρονται το καλοκαίρι.

Αισθανόμαστε περήφανοι που Συνάδελφοι Γεωτεχνικοί σε θέσης ευθύνης, κρατούν ψηλά την Σημαία του Υπηρεσιακού τους χρέους και αντιλαμβάνονται πλήρως την έννοια του Δημοσίου συμφέροντος, του περί δικαίου αισθήματος και της κοινωνικής προσφοράς.

Για το Δ.Σ.

Ανάκληση-της-αριθ.-116987_5681_1-2-2021-ΑΔΑ-ΨΥ484653Π8-ΣΑΩ-απόφασης-ανάκλησης-2


Διαβάστε επίσης:

Σχολιασμός του άρθρου

μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: