Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λαύριου για ΠΕ. Σ. Δ. Α.: Ικανοποίηση από τις ενέργειες του Δημάρχου Λαυρεωτικης κ. Δημήτρη Λούκα και των βουλευτών κ. Σκουρολιάκου Πάνου και κ. Νασου Αθανασίου.

Πρόσφατα Άρθρα

Ανακοίνωση για ΠΕ. Σ. Δ. Α.

Η Ο. Μ. Σύριζα-Π. Σ. Λαύριου, μετά τα πρώτα δημοσιεύματα για επικείμενη αναθεώρηση του ισχύοντος ΠΕΣΔΑ, προέβη – όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενη ανακοίνωση-σε εκκλήσεις και ενημερώσεις, προς την Δήμο Λαυρεωτικης, τους βουλευτές του κόμματος, την Περιφέρεια Αττικής και την παράταξη “Δύναμη ζωής”.

Αποτέλεσμα των προσπάθειων ήταν :

1)Κατατέθηκε ερωτήση στο κοινοβούλιο από τους βουλευτή κ. Πάνο Σκουρολιάκο,και ακολουθεί στο επόμενο χρόνικο διάστημα  κατάθεση ερώτησης από τον βουλευτή κ.Νάσο Αθανασίου.Οι ερωτήσεις ζητούν τοποθέτηση στο ζήτημα, από τους υπουργούς Εσωτερικών και Περιβάλλοντος.

2)Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Λουκάς κάλεσε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την αλλαγή του ΠΕΣΔΑ. Στο δημοτικό συμβούλιο, προέκυψε ομόφωνη απόφαση όλων των δημοτικών παρατάξεων στην οποία περιγράφεται η σαφής θέση για μη-αποδοχή του νέου ΠΕΣΔΑ. Η Λαυρεωτικη δεν θα απόδεκτει τετελεσμενα που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση του Κυριακού Μητσοτάκη και η Περιφερειακή Αρχή του Γιώργου Πατουλη. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν υποστηρίζουν τον νέο ΠΕΣΔΑ.

Η Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λαύριου δηλώνει την ικανοποίηση της από τις γρήγορες αντιδράσεις του Δημάρχου Λαυρεωτικης κ. Δημήτρη Λούκα,του Δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής  και των βουλευτών κ. Σκουρολιάκου Πάνου και κ. Νασου Αθανασίου.

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα