Φρένο στην τοποθέτηση καντινών στις παραλίες και στον διαγωνισμό της δημοτικής επιχείρησης Λαυρεωτικής ΔΑΝΕΤΑΛ.

Πρόσφατα Άρθρα

Κέρδισε τα ασφαλιστικά που κατέθεσε συμπολίτης μας την Δευτέρα 12 Ιουνίου κατά του διαγωνισμού για παραχώρηση χώρων και τοποθέτηση καντινών σε του Δήμου Λαυρεωτικής.


Η αίτηση συζητήθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Από την πλευρά του αιτούντα συμπολίτη μας, παρέστη ως μάρτυρας ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Ιατρού, ενώ από την Δημοτική επιχείρηση ΔΑΝΕΤΑΛ ως μάρτυρας παρέστη ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς.

Ο κ. Σωτήρης Ιατρού μας έστειλε επίσης την παρακάτω γραπτή δήλωση:

Το μέγεθος της παρανομίας του διαγωνισμού είναι μοναδικό. Το θράσος που απαιτείται για να τον υποστηρίξεις τεράστιο. Ο κύριος Λουκάς κατά την συζήτηση της αίτησης αναστολής δεν είχε καταλάβει ότι απευθυνόταν σε δικαστή. Πίστεψε, ότι έπρεπε απλά να παραπλανήσει κάποιον ΄΄δύσμοιρο΄΄ δημότη.


Ανάμεσα σε πολλές ανακρίβειες και ψεύδη, με απλά διαγράμματα και δήθεν εγκεκριμένες μελέτες, εμφάνισε ως δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους ιδιοκτησίες πολιτών, με αποκορύφωμα την δικαιολογία που προέβαλε ως ένα ακόμα υποστηρικτικό στοιχείο, πως με τον διαγωνισμό αυτόν θα μπορέσει να νομιμοποιηθεί η παράνομη λειτουργία του αναψυκτηρίου στην παραλία Βένιο στο Δασκαλείο!

Ο κύριος Λουκάς δεν θα συμμορφωθεί. Θα προσπαθεί με δόλια μέσα, γιατί μόνο με τέτοια μπορεί, να εκτελεί κάθε παρανομία που εμπνέεται. Την ευθύνη δεν την φέρει μόνο αυτός. Πλέον, οι εναπομείναντες δημοτικοί του σύμβουλοι και συνεργάτες, με την συνεργία τους ή την ανοχή τους, έχουν και εκείνοι τεράστιο μερίδιο ευθύνης των όσων πράττει.


Σωτήρης Ιατρού

(Κείμενο και φωτογραφία εστάλησαν από τον κ Ιατρού)


Σχετικά:
Προσφυγή του δημοτικού συμβούλου Σωτήρη Ιατρού στην Αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής κατά του διαγωνισμού "Παραχώρηση δημοτικών  κοινόχρηστων χώρων για την τοποθέτηση τροχήλατων καντινών"

Ιουνίου 12, 2017

Προσφυγή του δημοτικού συμβούλου Σωτήρη Ιατρού στην Αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής κατά του διαγωνισμού “Παραχώρηση δημοτικών κοινόχρηστων χώρων για την τοποθέτηση τροχήλατων καντινών”

Σε 16 παραλίες της Λαυρεωτικής διαγωνισμός για την παραχώρηση δημοτικών κοινόχρηστων χώρων για την τοποθέτηση τροχήλατων καντινών.

Ιουνίου 10, 2017

Σε 16 παραλίες της Λαυρεωτικής διαγωνισμός για την παραχώρηση δημοτικών κοινόχρηστων χώρων για την τοποθέτηση τροχήλατων καντινών.

Διαβάστε επίσης:

Σχολιασμός του άρθρου

μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: