Ενημέρωση Δράσεων Eurolearning ΚΔΒΜ 2 ( Πρότυπου Πιστοποιημένου Κέντρου Εκπαίδευσης και Φορέα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού)

Πρόσφατα Άρθρα

Σας ενημερώνουμε για τις ακόλουθες δράσεις του EUROLEARNING ΚΔBM 2  Πρότυπου  Πιστοποιημένου Κέντρου Εκπαίδευσης και Φορέα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ,που λειτουργεί στον Δήμο Σαρωνικού:

  • Ενάρξεις προγραμμάτων του έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση ανέργων 29 – 64 ετών σε κλάδους αιχμής».

  1. Έναρξη 23-06-2017 δυο τμημάτων κατάρτισης  με τίτλο  «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (MERCHANDISER)» και
  2. ‘Εναρξη 26-06-2017  δύο τμήματων με τίτλο «ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ»

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν θεωρητική Κατάρτιση 120 ωρών και Πιστοποίηση γνώσεων στον κλάδο του Εμπορίου και στον κλάδο του Τουρισμού  η οποία θα διενεργηθεί στις 24/07/2017 και 25/07/2017.
Μετά το πέρας της θεωρητικής κατάρτισης και πιστοποίησης οι θα προωθηθούν σε αντίστοιχες επιχειρήσεις για την 5μηνη επιδοτούμενη απασχόληση τους – πρακτική.

  • Υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης Κοινωφελούς Εργασίας επί της Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.) στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 100 ώρες χρήση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών ΤΠΕ και 20 ώρες «Κοινωνική και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».
Το πρόγραμμα αφορά πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων πληροφορικής αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ.
  • τμήματα εντός του Ιουλίου ΕΦΕΤ για το προσωπικό των καταστημάτων Εστίασης και Υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Τέλος Οκτωβρίου θα υποβληθούν σε προγραμματισμένες εξετάσεις πιστοποίησης από τον ΕΦΕΤ 150 άτομα.

  • Στις17/6/2017 διενεργήθηκαν οι εξετάσεις του τμήματος Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security) και αναμένουμε τα αποτελέσματα.
Οι εκπαιδευόμενοι με την απόκτηση της πιστοποίησης προωθούνται από τον φορέα μας για άμεση απορρόφηση από την αγορά εργασίας.
Παράλληλα γίνονται δεκτές αιτήσεις για τμήματα προγραμμάτων κατάρτισης και πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security) σε συνεργασία με το ΚΕ.ΜΕ.Α.(Κέντρο Μελετών Ασφάλειας) το οποίο εποπτεύεται από το Κέντρο Προστασίας του Πολίτη.

  • Ολοκληρώθηκε η κατάρτιση τμήματος Τεχνικών Ασφαλείας , απαραίτητη προϋπόθεση για εργοδότες και εργαζομένους μικρομεσαίων επιχειρήσεων, απαιτητό  από το και Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Διεύθυνση Ασφαλείας και Υγείας στην Εργασία.
Έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για τμήματα.

  • Αναμένεται η προκήρυξη για τον νέο κύκλο προγραμμάτων ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ 2017, για εργαζόμενους σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση των προγραμμάτων επιδοτούμενης κατάρτισης ΛΑΕΚ – ΟΑΕΔ 2016 με την συμμετοχή 157εργαζομένων και 40 επιχειρήσεων σε συνεργασία με Συλλογικούς Φορείς Εκπροσώπησης Εργοδοτών.

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ