15.8 C
Keratea
Τρίτη, 15 Ιουνίου, 2021

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ETHΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΕΙΑ» 2017

Πρόσφατα Άρθρα

 
Η ETHΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΕΙΑ» 2017 :
Μια «χρυσή σελίδα» της τοπικής αθλητικής παράδοσης.
Μια εκδήλωση σταθερά προσηλωμένη στις αρχές του «Εύ αγωνίζεσθαι», της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους

Με επιτυχία και με οργανωτική αρτιότητα πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, το απόγευμα, η ετήσια αθλητική εκδήλωση Στίβου «Παπασιδέρεια» που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ ΣΦΗΤΤΟΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ.
Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κρωπίας, το ΝΠΔΔ Σφηττός, εθελοντές υπαλλήλους του ΝΠΔΔ Σφηττός (γυμναστές, υπάλληλοι και μέλη του Δ.Σ ΝΠΔΔ Σφηττός)του Δήμου Κρωπίας, την εθελοντική ομάδα ΚΕΔΚ-Δήμου Κρωπίας-τμήμα δασοπροστασίας-πυρόσβεσης και άλλους εθελοντές πολίτες.
Η φετινή αθλητική συνάντηση των μαθητών, αγοριών και κοριτσιών του Κορωπίου στη διοργάνωση που φέρει την επωνυμία του προσώπου-θρύλου για την ιστορία του Κορωπίου και της Ελλάδας, του Ολυμπιονίκη του 1896 στην Αθήνα, Γεωργίου Σαράντη Παπασιδέρη, χαρακτηρίστηκε ως μια από τις καλύτερες οργανωτικά από στελέχη του Δήμου Κρωπίας με τη διεξαγωγή 49 αγώνων. Συμμετείχαν, το 1ο, 2ο, 3ο,4ο,5ο, Δ.Σ Κιτσίου, Δ.Σ Αγίας Μαρίνας η ομάδα ΑμΕΑ «Αγάπη και Ελπίδα» και μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων.
Την έναρξη των αγώνων κήρυξε η οργανωτική επιτροπή με την παραδοσιακή παρέλαση των ομάδων των Δημοτικών σχολείων με επικεφαλής τους γυμναστές τους. Στην κεφαλή της παρέλασης τέθηκε επικεφαλής, η ομάδα των ΑμΕΑ του συλλόγου «Αγάπη και Ελπίδα».
Παρουσιάστηκε το ιστορικό των αγώνων και τα βιογραφικά στοιχεία του Ολυμπιονίκη Γεωργίου Σαράντη Παπασιδέρη. Στη συνέχεια έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, του Ύμνου των Ολυμπιακών Αγώνων και δόθηκε ο όρκος του αθλητή από εκπρόσωπο αθλητή-μαθητή. Μετά το τελετουργικό τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Αντώνη Μάριζα, οδηγού του Δήμου Κρωπίας που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας.
Αμέσως μετά ο κ.Κάρολος Μαρκαριάν κάλεσε τους εθελοντές των επιτροπών των αγωνισμάτων να λάβουν τις θέσεις τους.
Την οργανωτική επιτροπή στα Παπασιδέρεια 2017 αποτελούσαν οι: Θοδωρής Γρίβας, αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Αντώνης Κορωνιάς πρόεδρος του Δ.Σ ΝΠΔΔ Σφηττός, Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος της ΚΕΔΚ, της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος και ο Κάρολος Μαρκαριάν, εθελοντής –δημοτικός υπάλληλος, παγκόσμιος πρωταθλητής και υπεύθυνος της διοργάνωσης.
Συμμετείχαν, εκτός των παραπάνω μελών της οργανωτικής επιτροπής, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Ν. Κιούσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας, Νικόλαος Γιαννάκος, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης, Ανδρέας Ντούνης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Αθηνά Κιούση, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Αμαλία Γκιόκα, αντιπρόεδρος του Δ.Σ ΝΠΔΔ Σφηττός, Κώστας Κιούσης, Διονύσης Κερασιώτης, Δέδες Λιώνης.Ειδικότερα, τη διοργάνωση υποστήριξαν : οι γυμναστές των σχολείων, Κωνσταντίνα Φωτιά (1ο Δ.Σ), Βαγγέλης Νομικός (2ο Δ.Σ), Βασιλική Ζέρβα(3οΔ.Σ),Δημήτρης Παπαηλιού (4οΔ.Σ &Δ.Σ Κιτσίου), Κοντομάρης Θεόδωρος(5οΔ.Σ), Άγγελος Ρήγας (Δ.Σ Αγ.Μαρίνας), οι γυμναστές του ΝΠΔΔ Σφηττός, Κωνσταντίνος Φραγκούλης, Βασίλειος Γκέκας, Βασίλης Γ. Ντούνης, Ευαγγελία Α. Σκουρλή, Ναταλία Νούτση, Ελένη Ντούνη, Κατερίνα Παναγάκου, Δήμητρα Μπαλωμένου, Ιωάννης Μέντης, Σπυρίδων Λάμπρου, Κωνσταντίνος Μυλωνάς, ο Δημήτριος Μπλάτσιος, εθελοντής-δημοτικός υπάλληλος, ο Βασίλης Ρέτσας, εθελοντής συμβασιούχος υπάλληλος, η Ιωάννα Ρεγγίνα, εθελόντρια, τα μέλη της εθελοντικής ομάδας Δήμου Κρωπίας, Δημήτρης Καραγιάννης, Αθηνά Γκίκα, Δημήτρης Ντούνης, οι Αφοί Λάιου, Θεολόγος Γκίκας, Δημήτριος Ε. Γκίκας, Σπύρος Κοσμάς, Ιορδάνης Γιαγκατζόγλου, Ιωάννης Κατιμερτζόγλου.Επίσης, παρευρέθηκαν και συνέδραμαν, τα μέλη του Δ.Σ ΝΠΔΔ Σφηττός, κ.κ, Αγγελική Γκίκα και Βαρβάρα Γκιόκα.
Στις εκφωνήσεις και στον κεντρικό συντονισμό ήταν η καΡούλα Νουχάκη, μέλος του Δ.Σ ΝΠΔΔ Σφηττός και η καΜαρία Δούζη, εθελόντρια του ΝΠΔΔ Σφηττός. Στα ηχητικά και στη μουσική ήταν, ο Βασίλης Σταμπουλής και ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος.
Γιατρός των αγώνων ήταν ο κ.Γεώργιος Μπέλλος, διευθυντής του Κ.Υ Κορωπίου. Οι χυμοί και τα κρουασάν ήταν προσφορά της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τα νερά από το ΝΠΔΔ Σφηττός. Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, ο αντιδήμαρχος Θοδωρής Γρίβας,ο πρόεδρος του Δ.Σ ΝΠΔΔ Σφηττός, Αντώνης Κορωνιάς, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και πρόεδρος της ΚΕΔΚ, Παναγιώτης Πολίτης και όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής ευχαριστούν όλα τα παιδιά του Κορωπίου που συμμετείχαν, τους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους εθελοντές, υπαλλήλους, αιρετούς, πολίτες, τον ιατρό των αγώνων, που συνέβαλλαν στην ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων
Επισυνάπτονται τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων από την γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής.

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ