Επίδειξη πυγμαχίας με αμαξίδιο πραγματοποιήθηκε στο 1ο Λύκειο Μαρκοπούλου, για την ανάδειξη του αθλήματος και την ένταξη του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδειξη πυγμαχίας με αμαξίδιο πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Περιβάλλοντος Γιάννη Αϊδινιώτη και την αρωγή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π.), στον προαύλιο  χώρο του 1ου Λυκείου Μαρκοπούλου.

Η συμβολική αυτή εκδήλωση είχε ως στόχο τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για το δικαίωμα όλων στον αθλητισμό, όσο και για την προβολή του αιτήματος της ένταξης της πυγμαχίας με αμαξίδια, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες! Άλλωστε στην κατεύθυνση αυτή, η Ε.Ο.Π. θα εντάξει το άθλημα στους κόλπους της και θα είναι αρωγός στην προσπάθεια ανάπτυξης του σε όλη την Ελλάδα.

Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊδινιώτης συμμετείχε ο ίδιος «αγωνιστικά» στην επίδειξη, είναι πυγμαχίας Α΄ κατηγορίας, με δίπλωμα προπονητή ΑΙΒΑ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και έχει υπηρετήσει το άθλημα της πυγμαχίας ως αθλητής, τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής ομάδας και πυγμαχίας στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ Α.Ο. Έχει τιμηθεί πολλές φορές για την προσφορά του στον αθλητισμό, με ειδική μνεία στη «δημιουργία της γυναικείας πυγμαχίας», το οποίο ήταν προσωπικό του επίτευγμα.

Στη συμβολική αυτή δράση έδωσαν το παρόν: ο Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Μένη Βαμποράκη, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) Χρήστος Μπισιώτης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης, οι αντιπρόεδροι του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γεώργιος Αποστολόπουλος και Χρήστος Ζαρκάδας, ο πρωταθλητής και ομοσπονδιακός Αντώνης Γιαννούλας και ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Αεράκης.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και δηλώνει αρωγός, αφενός στην προσπάθεια να αναγνωριστεί η με αμαξίδια ως παραολυμπιακό άθλημα και αφετέρου, να υποστηριχθεί έμπρακτα η πρόσβαση όλων στον αθλητισμό. Συνεχίζει να αποτελεί κορυφαίο ιδεώδες, παραμένει πάντα επίκαιρο, αφού αναδείχθηκε ως κυρίαρχη διέξοδος τόσο κατά τη διάρκεια του πολύμηνου εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, όσο και στο «άνοιγμα» της κοινωνίας μετά από αυτή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

Πηγή: Επίδειξη πυγμαχίας με αμαξίδιο πραγματοποιήθηκε στο 1ο Λύκειο Μαρκοπούλου, για την ανάδειξη του αθλήματος και την ένταξη του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες : Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ