ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ Α.Τ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Πρόσφατα Άρθρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Α.Τ Κορωπίου έγινε σήμερα το απόγευμα 28.06.2017. Μίλησαν ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης, ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ.Γεώργιος Καλλιακμάνης επικεφαλής αντιπροσωπεία της ένωσης, καιο εκπρόσωπος του περιβαλλοντικού συλλόγου κ.Αντώνης Δρόσος. 

Το ψήφισμα ανέγνωσε η γραμματέας του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγγελική Λειβαδίτου, δημοτική σύμβουλος.Συμμετείχαν πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας της πλειοψηφίας και της μείζονος αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ Κρωπίας, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων (Αγροτικός Συνεταιρισμός, σύλλογος Αγίου Γεωργίου (Σωκράτης Ψαρρας) Σύλλογος Αμπελώνα(Αντώνης Πουλάκης)και ο κ.Γκίνης Γεώργιος εκπρόσωπος συλλόγου Αγίας Μαρίνας, Αντώνης Δρόσος Περιβαλλοντικός σύλλογος.

Στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Κρωπίας για το ζήτημα της συγκέντρωσης έχει κανονιστεί η πρώτη συνάντηση με το γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ.Αναγνωστάκη και εκπροσώπους ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017.

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ


«Σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, συγκεντρωθήκαμε στην Οδό Αντωνίου Κιούση για να απαιτήσουμε την άμεση ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Κορωπίου με το προσωπικό που προβλέπεται ώστε να μπορέσει να ασκήσει τις αρμοδιότητές του στο Δήμο Κρωπίας που τα τελευταία χρόνια υφίσταται τις συνέπειες μιας έκρηξης παραβατικότητας και εγκληματικότητας. Συγκεκριμένες μορφές ακραίας παραβατικότητας  ζούμε  σε πολλές περιοχές του Δήμου μας από περιφερόμενες και μετακινούμενες ομάδες ρομά καθώς και από ομάδες ρομά που βρίσκονται στον αυθαίρετο οικισμό στην περιοχή Κούπι και πλήττουν την κοινωνική ειρήνη, γαλήνη και ασφάλεια  στο Δήμο μας. Απαιτούμε ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλους τους έλληνες πολίτες και όσους νόμιμα διαμένουν ή φιλοξενούνται στη χώρα μας όπως το Ελληνικό Σύνταγμα και οι ευρωπαϊκοί νόμοι προβλέπουν.Ζητάμε άμεση συνάντηση με την πολιτική ηγεσία της Κυβέρνησης , με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπ. Προστασίας του Πολίτη καθώς και την πολιτική ηγεσία του Υπ. Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την αντιμετώπιση των φαινομένων αυτών με συγκεκριμένες ενέργειες, νομοθετικές, πρόληψης αλλά και καταστολής στη βάση των  προτάσεων που έχει καταθέσει ο Δήμος μας το 2015, 2016 και 2017. Ζητάμε επίσης, την πλήρη στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας σύμφωνα με την οργανική  δύναμη που προβλέπεται(και όχι μόνο το 25% της δύναμης) για την καλύτερη αστυνόμευση και προστασία των πολιτών».

———————–

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα