Έκκληση για συσπείρωση δυνάμεων στο Κορωπί από τον Γ. Κόλλια

Πρόσφατα Άρθρα

Ο Αθλητικός Όμιλος Κορωπίου βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του.Στο παρελθόν έγιναν τεράστια λάθη και ο σύλλογος σήμερα είναι ένα βήμα πριν τη διάλυση.Τα 118 χρόνια ένδοξης ιστορίας του δεν θα έχουν συνέχεια..

Ένας από τους παλαιότερους συλλόγους στην .Με μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόνΟ Αθλητικός Όμιλος Κορωπίου βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του.Στο παρελθόν έγιναν τεράστια λάθη και ο σύλλογος σήμερα είναι ένα βήμα πριν τη διάλυση.

Τα 118 χρόνια ένδοξης ιστορίας του δεν θα έχουν συνέχεια..Ένας από τους παλαιότερους συλλόγους στην .Με μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν!Η λαοφιλέστερη ομάδα στην Αν. Αττική και όχι μόνο..Με δικά της γήπεδα,εγκαταστάσεις που δεν έχουν ομάδες της Superleague!

Μια πόλη που την αγαπάει και την έχει στηρίξει!Αρκούν όμως όλα αυτά;η απάντηση είναι όχι!Οι ομάδες είναι οι .Άνθρωποι που τις οργανώνουν,άνθρωποι που τις χρηματοδοτούν και άνθρωποι που τις “τρέχουν”..Αυτό είναι και το πρόβλημα της ομάδας μας

Ο ΑΟΚ τους χρειάζεται ΟΛΟΥΣ.Όλους τους υγιείς παράγοντες!Όσους έχουν περάσει από το σύλλογο και τον υπηρέτησαν με ανιδιοτέλεια.Για πρώτη φορά θα πρέπει να υπάρξει ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ώστε να λυθούν τα προβλήματα του χτες αλλά και του αύριο!Η διάλυση δεν είναι η λύση..Όποιος κι αν βγει μπροστά,θα πρέπει να τον στηρίξουμε έμπρακτα!Χωρίς εγωισμούς,χωρίς δεύτερες σκέψεις,χωρίς προσωπικά συμφέροντα!Η ομάδα της πόλης μας ειναι υπεράνω όλων αυτών και μας χρειάζεται ΤΩΡΑ!ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ λοιπόν!!!Η λαοφιλέστερη ομάδα στην Αν. Αττική και όχι μόνο..Με δικά της γήπεδα,εγκαταστάσεις που δεν έχουν ομάδες της Superleague!
Μια πόλη που την αγαπάει και την έχει στηρίξει!Αρκούν όμως όλα αυτά;η απάντηση είναι όχι!Οι ομάδες είναι οι .Άνθρωποι που τις οργανώνουν,άνθρωποι που τις χρηματοδοτούν και άνθρωποι που τις “τρέχουν”..Αυτό είναι και το πρόβλημα της ομάδας μας!
Ο ΑΟΚ τους χρειάζεται ΟΛΟΥΣ.Όλους τους υγιείς παράγοντες!Όσους έχουν περάσει από το σύλλογο και τον υπηρέτησαν με ανιδιοτέλεια.Για πρώτη φορά θα πρέπει να υπάρξει ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ώστε να λυθούν τα προβλήματα του χτες αλλά και του αύριο!Η διάλυση δεν είναι η λύση..Όποιος κι αν βγει μπροστά,θα πρέπει να τον στηρίξουμε έμπρακτα!Χωρίς εγωισμούς,χωρίς δεύτερες σκέψεις,χωρίς προσωπικά συμφέροντα!

Η ομάδα της πόλης μας ειναι υπεράνω όλων αυτών και μας χρειάζεται ΤΩΡΑ!ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ λοιπόν!

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ