ΕΔΣΝΑ: «Ψάχνει» έκταση για δημιουργία Μονάδας Βιοαποβλήτων στα Μεσόγεια

Πρόσφατα Άρθρα

Στην προκήρυξη δημόσιας, μειοδοτικής, προφορικής δημοπρασίας για την αγορά ακινήτου για τη δημιουργία Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων (ΜΕΒΑ) στους Δήμους Ραφήνας, Πικερμίου και σε όμορους Δήμους προχώρησε ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Η ανώτατη προσφερόμενη τιμή δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσόν των 7,05 εκατ. ευρώ και κάθε προσφορά που θα ξεπερνά το εν λόγω ποσό θα απορρίπτεται.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την περίληψη της διακήρυξης, το προσφερόμενο ακίνητο θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ΜΕΒΑ, για τη διαχείριση προδιαλεγμένων βιοαποβλήτων των Δήμων Μαρκόπουλου Μεσογαίας, Ραφήνας Πικερμίου, Σπάτων Αρτέμιδας και Παιανίας.

Το ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται εντός διοικητικών ορίων του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, να έχει επαρκή έκταση για τη δημιουργία της σχετικής μονάδας (ΜΕΒΑ), δηλαδή μέγεθος 202-5 στρεμμάτων, αλλά να βρίσκεται εντός επιτρεπόμενης θεσμοθετημένης χρήσης γης για την εγκατάσταση Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων.

Η διαδικασία θε διεξαχθεί σε δύο φάσεις, κατά την Α’ φάση θα υποβληθούν γραπτές προσφορές εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως τις 27/09/2021. Οσες προσφορές κριθούν από την αρμόδια ως κατάλληλες θα συμμετέχουν στη Β’ φάση του διαγωνισμού, δηλαδή σε σχετική δημοπρασία που θα οριστεί από την επιτροπή, με βασικό κριτήριο ανάθεσης να αποτελεί η χαμηλότερη συνολική προσφορά βάσει των όρων και τον μαθηματικό τύπο της διακήρυξης.

Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να ανήκει, κατά την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς, να ανήκει κατά πλήρη κυριότητα στον συμμετέχοντα και να είναι ελεύθερο βαρών (φορολογικών, νομικών κ.α.).

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ