ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – Απάντηση στο Δ. Λουκά

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter


8 Ιουλίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Απάντηση στο Δ. Λουκά
«Με θράσος και ψέματα δεν καλύπτονται οι ευθύνες σου
για την ανυπαρξία έργου και την ασυδοσία που επέβαλες στο Δήμο»


Με δύο ανακοινώσεις του την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, ο Δ. Λουκάς προσπαθεί και πάλι να καλύψει τις ευθύνες του για την ανυπαρξία έργου και την παράδοση της διοίκησης του Δήμου στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον και την παρέα του, με θράσος, ψέματα, παραμύθια και λεονταρισμούς.Κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι «προσπαθεί να ακυρώσει ότι θετική προσπάθεια έχει κάνει και να πλήξει τη συνοχή της δημοτικής του ομάδας»!!!
Όσον αφορά την παράταξή του, η αποχώρηση μέχρι σήμερα 5 δημοτικών συμβούλων με βαριές κατηγορίες εναντίον του στις οποίες ποτέ δεν απάντησε, ας κοιτάξει γύρω του για να βρει τι φταίει. Ας διαβάσει προσεκτικά τις ανακοινώσεις όσων άνοιξαν την πόρτα και τον αποχαιρέτισαν.


Σχετικά με τις κατηγορίες ότι εμποδίζουμε το έργο του, μόνο σαν ανέκδοτα μπορούν να αντιμετωπιστούν.


Δεν τον αφήνουμε, λέει, να φέρει επενδυτές! Ειδικά το Λαύριο, τους περιμένει από το 2000 να φτιάξουν «Εμπορικά Χωριά» και «Θεματικά Πάρκα» και ξαφνικά μετά από 17 χρόνια ανακάλυψε ότι φταίει η αντιπολίτευση που δεν έρχονται.


Τον εμποδίζουμε, επίσης, να βρει χρηματοδοτήσεις! Μα, από τον Ιανουάριο του 2016 δήλωσε, στον Απολογισμό του για το 2015, ότι εξασφάλισε 30.000.000 ευρώ από την Περιφέρεια και το ΕΣΠΑ και το Δημοτικό Συμβούλιο ακόμα περιμένει μελέτες και δημοπρατήσεις για να υλοποιηθούν.


Ο μεγάλος του καημός  βέβαια είναι που δεν τον αφήνουμε να προχωρήσει το διαγωνισμό για τις καντίνες. Ένα διαγωνισμό που όπως ισχυρίζεται θα φέρει στα ταμεία του Δήμου 130.000 ευρώ και θα δώσει εργασία σε 100 νέους ανθρώπους!!!! Γιατί δεν λέει την αλήθεια; Τα λεφτά, αν έρθουν δεν θα πάνε στο Δήμο αλλά στη Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ.. Όσο για τις θέσεις εργασίας, αναλογούν σε 12 εργαζόμενους ανά καντίνα!!!! Πού νομίζει ότι περνάνε τέτοια παραμύθια; Χρησιμοποιεί και άλλο ψεματάκι για να αποδείξει πόσο κακοί είμαστε. Υποστηρίζει ότι τον ζηλεύουμε που αυτός θα πάρει(;;) 130.000 ευρώ, ενώ εμείς εισπράξαμε μόνο 7.000!!! Ξέχασε ένα μηδενικό, γιατί για τις τρεις παραλίες που νομιμότατα δημοπράτησε ο Δήμος και όχι κάποια δημοτική επιχείρηση εισπράτταμε 70.000 ευρώ το χρόνο. Ο άνθρωπος έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια και την πραγματικότητα. Και στο συγκεκριμένο θέμα, αυτός απέφυγε τη συζήτηση και το διάλογο επιβάλλοντας στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να αποχωρήσει από τη Συνεδρίαση για να μη συζητηθεί το θέμα. Ήδη, καταγγείλαμε τη στάση του Προέδρου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και δηλώνουμε και πάλι ότι θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για να υπερασπιστούμε τη νομιμότητα. Ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι του Λουκά και της παρέας του.


Μας κατηγορεί ότι καθυστερούμε σημαντικές αποφάσεις, όπως το Σχέδιο Πόλης της Κερατέας, που από το 2014 περιμένουμε να φέρει την Πράξη Εφαρμογής στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όπως και το Δημοτικό Στάδιο «Π. Βογιατζής», που το φέρνει ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από ένα χρόνο. Όλοι ξέρουμε ότι το έργο αυτό δημοπρατήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο πριν ένα χρόνο και με τη δική μας ψήφο παρά τις αντιρρήσεις μας για το κόστος και τη μελέτη, και ο άνθρωπος κατάφερε να προκαλέσει την ακύρωση της διαδικασίας με την επιμονή του να αποκλείσει τον εργολάβο που έδωσε την καλύτερη προσφορά.


Μας εγκαλεί επίσης γιατί δημιουργούμε εμπόδια στην κοινωνική του πολιτική και τα συσσίτια. Σεβόμενοι τους συμπολίτες μας που περνούν δύσκολα και έχουν ανάγκη κάθε βοήθεια, μέχρι σήμερα δεν αντιδράσαμε ούτε και αρνηθήκαμε την έγκριση κάθε ενέργειας. Μας προκαλεί όμως με τη στάση του, και μας αναγκάζει σήμερα να καταδικάσουμε και να καταγγείλουμε στους δημότες ότι η διανομή τροφίμων σε αναξιοπαθούντες έχει αναληφθεί αποκλειστικά από την επιστημονική συνεργάτιδα και την «κουνιάδα» του Λουκά. Εκμεταλλεύονται τις ανάγκες και τις αδυναμίες των πολιτών και μιλάνε για την αντιπολίτευση. Ντροπή και έλεος κύριε και κυρίες.


Στο σημείο  που ξεπερνάει όμως και τον εαυτό του είναι όταν μας κατηγορεί για πρακτικές «ανθρώπων της νύχτας» και για εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων. Τον προκαλούμε να πει ονόματα, γιατί διαφορετικά δικαιούμαστε να τον χαρακτηρίσουμε όχι μόνο ψεύτη αλλά και συκοφάντη.


Εμείς Δημήτρη Λουκά, πληρώσαμε ακριβά από τις προσωπικές μας περιουσίες την ενασχόλησή μας με τα κοινά.


Ποτέ δεν ακυρώσαμε, όπως έκανες εσύ, κρυφά από το Δημοτικό Συμβούλιο, προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας του Δήμου εναντίον της EUROTERRA, ούτε και προσπαθήσαμε να πείσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο να συμβιβαστεί και να δώσει στην Καπερώνη 700.000 ευρώ που απαιτούσε, την παραμονή της δίκης που τελικά υποχρέωσε τη συγκεκριμένη κυρία να καταβάλει και τα δικαστικά έξοδα.


Ούτε και κυκλοφορούσαμε επί χρόνια με αυτοκίνητο που ανήκε σε εταιρεία που ανήκε σε συνεργαζόμενους και προμηθευτές του Δήμου.     


Ο Δ. Λουκάς, με τα λόγια και τις πράξεις του, επιβεβαιώνει συνεχώς ότι, είτε ζει σε άλλο κόσμο, είτε λέει ψέματα, ή δεν ξέρει τι του γίνεται.


Του υπενθυμίζουμε ότι περιμένουμε ακόμη να μας ενημερώσει α) για την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας  στο Δήμο, τον Ιούνιο, το λόγο που την προκάλεσε και τα αποτελέσματά της, β) γιατί δεν έχει φέρει τους Οικονομικούς Απολογισμούς του Δήμου για το 2015 και το 2016 στο Δημοτικό Συμβούλιο, μέχρι σήμερα και γ) πότε ξεκινούν τα έργα των 30.000.000 που έχει εξασφαλίσει;


Τον καλούμε και πάλι να κοιτάξει τον καθρέφτη του, γιατί όσα λέει για εμάς του ταιριάζουν γάντι και επιτέλους να σοβαρευτεί και να ασκήσει τα καθήκοντά του με νομιμότητα και σεβασμό στο Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες για να σταματήσει ο κατήφορος.


Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ακόμη και όσα παραμένουν ακόμα στην παράταξη του Δ. Λουκά, οφείλουν να πάρουν ξεκάθαρη θέση για τη συμπεριφορά του και τον τρόπο διοίκησης του.
  


Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Εποχή»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ:

Δημήτρης Λουκάς: “Δεν ανέχομαι τις επιθέσεις στα συμφέροντα των Δημοτών μας. Ούτε εκβιάζομαι ούτε τρομοκρατούμαι.”

Ανακοίνωση Δ. Λουκά για την απουσία δημοτικών συμβούλων από το προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο στις 4 Ιουλίου

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Δημοφιλή άρθρα

ΤΑ-ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!-ΕΓΙΝΕ-και-σεισμός-στο-Λαύριο…
Σεισμική-δόνηση-“κούνησε”-το-Λαύριο-τα-ξημερώματα
780588
Απόφαση-Κοινοτικού-Συμβουλίου-Κερατέας-στο-αίτημα-του-Δήμου-Λαυρεωτικής-για-Υποβολή-προτάσεων-στον…
Δημήτρης-Παπαχρήστου:-«Η-παράταξη-“Σαρωνικός-Ξεκινάμε”-είναι-διαφορετική»
ΕΚΤΑΚΤΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!
avit:-το-«χειροποίητο»-vegan-μαγαζί-της-Γλυφάδας-δεν-είναι-μόνο-για-vegans
Έκτακτες-διακοπές-ρεύματος-σήμερα-σε-9-περιοχές-της-Αττικής
Αποχαιρέτησε-με…-γυμνή-φωτογραφία-το-καλοκαίρι-η-Μίνα-Αρναούτη-(pic)

Διαβάστε επίσης...

Πρόγραμμα-προεκλογικών-ομιλιών-”ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΑΥΡΙΟ”-με-υποψήφιο-Δήμαρχο-τον-Γιώργο-Σωφρόνη

Πρόγραμμα προεκλογικών ομιλιών ”ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σωφρόνη

Θα είμαστε όλες και όλοι εκεί! Γιατί ο Σαρωνικός χρειάζεται ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΡΑΜΑ ΠΡΑΞΗ Πηγή: Πρόγραμμα προεκλογικών ομιλιών ”ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σωφρόνη

Αξιολόγηση-4ετίας-του-Γραφείου-Παιδείας-από-το-σύνολο-των-Σχολικών-Μονάδων-του-Δήμου-Μαρκοπούλου

Αξιολόγηση 4ετίας του Γραφείου Παιδείας από το σύνολο των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μαρκοπούλου

Αρχική » Ενημέρωση » Αξιολόγηση 4ετίας του Γραφείου Παιδείας από το σύνολο των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μαρκοπούλου Με την συμπλήρωση της 4ετούς θητείας της

“climathon”:-Στο-Λαύριο-το-συνέδριο-ιδεών-για-την-αντιμετώπιση-της-κλιματικής-αλλαγής

“Climathon”: Στο Λαύριο το συνέδριο ιδεών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας διοργανώνει το «Climathon», ένα διήμερο Συνέδριο ιδεών, με βασικό στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σε θέματα που αφορούν στην κλιματική

Scroll to Top