Ερντογάν: «Το θέμα του στρατοπέδου στο Λαύριο είναι κάτι το οποίο δεν καταπίνεται εύκολα»…

Αξίζει να διαβάσετε

Πάνω στο αεροπλάνο απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων : ¨Η φυσικά από τα τελευταία βήματα που έγιναν, ενοχλήθηκε ιδιαίτερα.

Πάνω στο αεροπλάνο απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων :

¨Η φυσικά από τα τελευταία βήματα που έγιναν, ενοχλήθηκε ιδιαίτερα. Και εμείς φυσικά ενοχλούμαστε, ιδιαίτερα από την συμπεριφορά καταρχήν της Αμερικής αλλά και της Δύσης απέναντι στην Ελλάδα. Ένα εξ αυτών των θεμάτων είναι η Αλεξανδρούπολη.

Πέραν τούτου και στον αντιτρομοκρατικό αγώνα η μας προκαλεί ενόχληση. Ιδιαίτερα το θέμα του στρατοπέδου στο Λαύριο είναι κάτι το οποίο δεν καταπίνεται εύκολα. Αναφορικά με τα F-35, αυτό είναι κάτι που περισσότερο από μας ενοχλεί την Αμερική.

Γιατί ; Διότι εμείς πράξαμε αυτά που μας αναλογούσαν. Εμείς πληρώσαμε όπως ήταν το πληρωμών, αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε ανταπόκριση για τις που κάναμε. Μετά από αυτό σχετικά με το αίτημά μας για τα οι τεχνικές εργασίες συνεχίζονται όπως είχαν σχεδιαστεί. Είχαμε πει πως “Αυτή τη δουλειά να την προχωρήσουμε, να τη λύσουμε και να κλείσουμε το φάκελο”

https://www.yenisafak.com

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα